Eleaf iNano Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iNano elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Eleaf iNano Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iNano Kit. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Eleaf iNano Body
1x 1,2Ω Atomizer
1x iNano Connector
2x Micro USB oplaadkabel

 

Uw Eleaf iNano Opladen

De body van de Eleaf iNano is uitgerust met een batterij welke beschikt over een capaciteit van 650mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en dat de batterij wordt opgeladen voor hij helemaal leeg is.

Aan de zijkant van de iNano vindt u een Micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de Micro USB poort van uw iNano te steken. Vervolgens steekt u de USB kant van de oplaadkabel in de USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact doet. Ook kunt u uw elektrische sigaret opladen middels de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat.

Als u uw apparaat op laadstroom heeft aangesloten, zal een rood lampje gaan branden. Als de batterij volledig opgeladen is, gaat het lampje uit. Het duurt ongeveer twee uur voor uw Eleaf iNano volledig opgeladen is. U kunt tijdens het opladen van de batterij gebruik maken van uw elektrische sigaret.

De Eleaf iNano Vullen met e-liquid

Om uw Eleaf iNano te vullen met e-liquid, dient u de clearomizer uit de body te halen. De clearomizer is bevestigd met een magnetische connector en kan ontkoppeld worden door deze uit de body te trekken.

Als u dit gedaan heeft, dient u de bovenkant van de clearomizer los te draaien. Nu kunt u in het tankje kijken. Laat de e-liquid via het glas naar binnen lopen. Zorg ervoor dat er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt. Dit middelste buisje is de luchttoevoer en als hier e-liquid inzit, komt dat in uw mond terecht. Doe het tankje niet helemaal vol, maar vul het tankje voor ongeveer 80%, om overstroming te voorkomen.  Schroef vervolgens de bovenkant weer op de clearomizer en laat de clearomizer daarna weer in de body zakken. Uw iNano is nu klaar voor gebruik.

    • Let op: De clearomizer van de Eleaf iNano heeft geen verwisselbare atomizer en is een verbruikersproduct. Als na één tot drie weken de smaak- en de dampproductie vermindert, dient u de gehele clearomizer te vervangen.

Uw Eleaf iNano in gebruik nemen

Uw Eleaf is voorzien van een beveiligingssysteem om te voorkomen dat de batterij per ongeluk aangaat en leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas.

Om de batterij in te schakelen, dient u drie keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. U ziet een blauw lampje drie keer knipperen als teken dat de batterij ingeschakeld is. Als u de batterij weer op slot wil zetten, drukt u eveneens drie keer snel achter elkaar op de batterijknop.

Om te inhaleren dient u de knop die zich aan de voorkant van de iNano bevindt in te drukken. Zuig tegelijkertijd aan het mondstuk en inhaleer de damp. Als u klaar bent met het inhaleren, laat u de knop los.

Beveiligingen

  • Atomizer protectie: Als u de knop langer dan 10 seconden ingedrukt houdt, zal het apparaat zichzelf uitschakelen. Het blauwe lampje zal 8 keer knipperen.
  • Kortsluiting beveiliging: Als er kortsluiting ontstaat, knippert het blauwe lampje 3 keer.
  • Weerstandsdetectie: Als de weerstand lager is dan 1,2 Ohm, zal er geen spanning meer van de batterij komen als de knop wordt ingedrukt.
  • Laag voltage protectie: Als het voltage van het apparaat lager dan 3,3V is, dan zal het blauwe lampje 10 keer knipperen en de spanning wegvallen. Laadt uw apparaat op om deze weer te kunnen gebruiken.

Tot slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee