Eleaf iCare 140 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iCare 140 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Eleaf iCare 140 handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iCare 140. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

wat zit er in de doos

1x Eleaf iCare 140
2x 1,1Ω Eleaf IC Head
1x Eleaf USB oplaadkabel
1x Handleiding

 

Uw Eleaf iCare 140 Opladen

De Eleaf iCare 140 beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 650mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen, en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de zijkant van de Eleaf iCare vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in uw computer of in een ander apparaat. U kunt uw iCare ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de USB oplaadkabel dan in een 0,5A AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

Als u dit gedaan heeft, zal er een wit lichtje gaan branden. Wanneer uw apparaat volledig is opgeladen, zal het witte lampje 20 keer knipperen. Daarna schakelt de iCare zichzelf automatisch uit.

Uw Eleaf iCare 140 Gebruiksklaar Maken

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit van de Eleaf iCare 140 te plaatsen of te vervangen, dient u het bovenste gedeelte van de elektrische sigaret los te draaien. Dat is het gedeelte waar het mondstuk aan vast zit. Als u de zogenaamde top cap hebt losgedraaid, dient u het onderste gedeelte van de metalen buis die aan de top cap zit af te draaien. Als u dat gedaan heeft, heeft u de coil unit in uw handen. Draai een nieuwe coil unit op de metalen buis en schroef het geheel weer in elkaar. U hebt nu een nieuwe coil unit geplaatst.

    • Laat uw elektrische sigaret als een nieuwe coil unit geplaatst hebt en u deze net gevuld hebt 5 tot 10 minuten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u dat u een brandende smaak krijgt.

Uw Eleaf iCare 140 vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te voorzien van e-liquid, dient u de top cap los te draaien op dezelfde manier als hierboven beschreven. Als u dit gedaan hebt, kunt u in het lege tankje kijken. Vul het tankje voor ongeveer 75% met een e-liquid naar keuze. Draai de top cap met de coil unit terug op de elektrische sigaret.

    • Let op: Doe het tankje absoluut niet te vol. De coil unit die aan de top cap bevestigd zit neemt ruimte in beslag. Als het tankje te vol zit, zal deze overstromen zodra u de top cap terug op de elektrische sigaret draait. Laat het tankje van uw elektrische sigaret daarnaast nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een branderige smaak.

Uw Eleaf iCare 140 in gebruik nemen

In- en uitschakelen

De Eleaf iCare 140 is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om de iCare in te schakelen, dient u 5 keer binnen 1,5 seconden op de vuurknop te drukken. Als u de iCare inschakelt, zal het witte lampje in de vuurknop 3 keer knipperen. Op eenzelfde manier kunt u de elektrische sigaret uitschakelen.

Inhaleren

Door op de vuurknop te drukken en tegelijkertijd in te ademen, kunt u inhaleren. Laat de vuurknop na het inhaleren meteen weer los.

Beveiliging

Om veilig gebruik te kunnen garanderen beschikt de Eleaf iCare 140 over verschillende beveiligingen. De beveiligingen waarover de iCare 140 beschikt zijn:

  • Atomizer beveiliging: Als u langer dan 10 seconden op de vuurknop drukt, zal het lampje in de vuurknop 8 keer knipperen, waarna de elektrische sigaret zichzelf uitschakelt.
  • Kortsluiting beveiliging: Voor het dampen: Het lampje in de vuurknop knippert 3 keer snel achter elkaar, waarna het apparaat zichzelf uitschakelt. Tijdens het dampen: Het lampje in de vuurknop knippert 3 keer langzaam.
  • Laag voltage beveiliging: Als het voltage lager is dan 3,3V, zal het lampje 10 keer knipperen, waarna de spanning wegvalt. Laadt het apparaat op om er weer gebruik van te kunnen maken.
  • Weerstandsbeveiliging: Als de weerstand lager is dan 1,0 Ohm, zal er niets gebeuren als u op de vuurknop drukt.

Tot Slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee