Aspire K3 Quick Start Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Aspire K3 Quick Start Kit. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Aspire K3 Batterij
1x Aspire K3 Clearomizer
2x Aspire Nautilus BVC
2x Aspire USB Oplaadkabel

 

Uw Aspire K3 quick OPLADEN

De Aspire K3 beschikt over een batterij met een capaciteit van 1200mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de onderkant van de Aspire K3 Quick vindt u een Micro USB poort. Om de batterij van uw K3 Quick op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Het LED lampje zal 3x blauw en oranje knipperen om aan te geven dat uw batterij aan het opladen is.

Tijdens het opladen zal de kleur van het LED lampje een indicatie geven van de status van uw batterij. Oranje betekent dat de batterij bijna leeg is. Naarmate uw batterij verder oplaadt, zal het blauwe lampje branden. Als uw batterij bijna vol is, zal zowel het blauwe als het oranje lampje branden. Het blauwe en oranje lampje zullen 20x knipperen om aan te geven dat uw batterij volledig opgeladen is. Als u uw K3 ontkoppelt van de lader, zullen het oranje en blauwe lampje 3x knipperen.

Uw Aspire K3 quick VULLEN MET E-LIQUID

Om uw elektrische sigaret te kunnen voorzien van e-liquid, dient u de clearomizer los te draaien van de atomizer base. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Het tankje is uitgerust met een kijkglaasje, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in zit. In het tankje ziet u een buisje. Dit is het buisje welke de damp naar uw mond brengt. Het is van belang dat hier geen e-liquid in terecht komt. Houd het tankje ietwat schuin en laat de e-liquid langs het glas naar binnen lopen. Vul het tankje niet verder dan het einde van het buisje. Schroef het geheel weer in elkaar. Uw Aspire K3 Quick is bijna klaar voor gebruik.

    • Let op: Laat uw e-sigaret na het vullen vijf tot 10 minuten rusten, zodat de e-liquid goed in het coiltje kan trekken en een branderige smaak wordt voorkomen.

Uw Aspire k3 quick in gebruik nemen

De K3 is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u 5x snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Een LED lampje zal 3x blauw en oranje knipperen als indicatie dat uw elektrische sigaret klaar is voor gebruik. Om uw K3 Quick uit te schakelen, dient u eveneens 5x snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Het LED lampje zal eveneens 3x knipperen.

Beginnen met dampen

Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

Atomizer vervangen

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw Aspire K3 vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de atomizer base. Schroef het tankje los van de atomizer base. Schroef vervolgens de oude atomizer eruit. Nu kunt u een nieuwe plaatsen. Schroef vervolgens het geheel weer in elkaar.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee