Eleaf iTap handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iTap elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Eleaf iTap Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van het Eleaf iTap podsysteem. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Eleaf iTap Batterij
1x Eleaf iTap Pod
1x 1,6Ω Eleaf GS Air S Atomizer Head
1x 0,75Ω Eleaf GS Air Atomizer Head
1x Eleaf QC USB Oplaadkabel
1x Handleiding

 

Uw Eleaf iTap Opladen

De Eleaf iTap beschikt over een batterij met een capaciteit van 800mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en dat deze wordt opgeladen voor de batterij volledig leeg is.

Aan de achterkant van de Eleaf iTap vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de Micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de Micro USB poort van uw Eleaf iTap te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat.

Aan de kleur van het LED lampje dat verwerkt zit in de batterijknop die zich aan de voorkant van de iTap bevindt, kunt u de resterende batterijcapaciteit zien:

Batterijcapaciteit 100%-60%59%-20%<19%
Kleur LED Groen Blauw Rood

Uw Eleaf iTap gebruiksklaar maken

De coil unit plaatsen of vervangen

De pod van de iTap werkt op een verwisselbare coil. U kunt deze plaatsen of vervangen door de pod los te trekken van de batterij. Wanneer u dat gedaan hebt, dient u de airflow control base los te draaien uit de pod. Nu kunt u de coil unit losdraaien van de airflow control base. Draai vervolgens een nieuwe coil unit op de airflow control base, en draai het geheel vervolgens terug in de pod. U hebt nu een nieuwe coil geplaatst.

    • Let op: Indien u gebruik maakt van een nieuwe coil unit, dient u deze tien tot vijftien minuten in een gevuld tankje te laten rusten alvorens u het podsysteem gebruikt. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u een verbrande smaak.

Uw Eleaf iTap vullen met e-liquid

De Eleaf iTap is een podsysteem. Dat betekent dat de iTap beschikt over een pod, waar de e-liquid in moet. Om de pod te vullen met e-liquid, dient u deze los te trekken van de batterij. Wanneer u dat hebt gedaan, dient u het siliconen klepje los te halen van het vulgaatje. Wanneer u dat gedaan hebt, kunt u de pod vullen met e-liquid. Druk het siliconen klepje wanneer u klaar bent terug op de pod, en plaats de pod terug op de batterij. U hebt nu uw Eleaf iTap gevuld.

    • Let op: Het vulgaatje van de pod waar de e-liquid in gaat, is klein. Aangeraden wordt dan ook om een naaldflesje aan te schaffen.

Uw Eleaf iTap in gebruik nemen

Aan- en uitschakelen

Wanneer u de Eleaf iTap hebt opgeladen, voorzien hebt van een coil unit en voorzien hebt van e-liquid, is hij klaar voor gebruik. Door vijf keer binnen 1,5 seconden op de batterijknop te drukken, schakelt u het podsysteem in. Wanneer u dit juist doet, zal het LED lampje vijf keer knipperen om aan te geven dat de iTap ingeschakeld is. Door opnieuw vijf keer binnen 1,5 seconden op de batterijknop te drukken, kunt u de iTap weer uitschakelen.

Starten met dampen

Zet het mondstuk aan uw lippen, druk op de batterijknop en inhaleer. Zodra u klaar bent met inhaleren, laat u de batterijknop direct los.

Beveiligingen en eigenschappen

De Eleaf iTap beschikt over verschillende beveiligingen en eigenschappen om veiligheid te kunnen garanderen. De beveiligingen en eigenschappen waarover de iTap beschikt zijn:

  • Atomizer protection: Wanneer u de batterijknop langer dan 15 seconden ingedrukt houdt, zal het LED lampje 10 keer knipperen, waarna de spanning automatisch wegvalt;
  • Beveiliging tegen kortsluiting:Wanneer er kortsluiting ontstaat alvorens u inhaleert, zal het LED lampje vijf keer knipperen waarna de spanning wegvalt. Ontstaat er kortsluiting tijdens het inhaleren? Dan knippert het LED Lampje drie keer.
  • Beveiliging tegen onderladen:Wanneer de spanning van de batterij lager is dan 3,3V, zal het LED lampje 20 keer knipperen en zal de iTap niet inschakelen. U dient de Eleaf iTap op te laden alvorens u hem kunt gebruiken;
  • Weerstandsbeveiliging:Wanneer de weerstand hoger dan 3,0 ohm is, zal het LED lampje langzaam knipperen om aan te geven dat er geen coil unit gedetecteerd is. Wanneer de weerstand lager dan 0,4 ohm is, zal het LED lampje vijf keer knipperen om aan te geven dat er kortsluiting tijdens het dampen is.
    • Let op: De beveiliging tegen dry hit werkt alleen wanneer u gebruik maakt van de ES-S 0,6 ohm atomizer en wanneer het apparaat is ingesteld op 30 Watt of lager.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee