Eleaf iStick T80 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iStick T80 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Eleaf iStick T80 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iStick T80 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x Eleaf iStick T80 mod
1x Eleaf Pesso Tank
1x 0,3Ω EF Coil
1x 0,6Ω EF-M Coil
1x Reserve onderdelen
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding

 

UW Eleaf iStick T80 OPLADEN

De Eleaf iStick T80 beschikt over een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 3000mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de voorkant van de Eleaf iStick T80 elektrische sigaret vindt u een USB-C poort. Om uw batterij op te laden, dient u de USB-C aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de USB-C poort van uw Eleaf iStick T80 te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in de USB poort van uw computer of van een ander apparaat. U kunt uw Eleaf ook via het stopcontact opladen. U dient de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact steekt.

Op het display kunt u de resterende batterijcapaciteit zien. Deze is aangegeven in de vorm van een batterijtje. Wanneer u uw Eleaf oplaadt, verschijnt er een batterij pictogram. Dit pictogram geeft aan hoe ver de Eleaf iStick T80 is met opladen. Het volledig opladen van de batterij duurt gemiddeld 1,5 uur.

UW Eleaf iStick T80 GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit van de Eleaf Pesso tank te vervangen voor een nieuwe, dient u de clearomizer los te draaien van de batterij. Wanneer u dat gedaan hebt, dient u de clearomizer op zijn kop te houden om te voorkomen dat er e-liquid uitstroomt. Draai vervolgens de atomizer base, het gedeelte waar zich tevens de instelbare luchttoevoer bevindt, tegen de klok in los van de clearomizer. Wanneer u dit gedaan hebt, kunt u de coil unit lostrekken uit de clearomizer. Plaats nu een nieuwe coil en draai het geheel vervolgens terug in elkaar. U hebt nu een nieuwe coil unit geplaatst.

De Eleaf Pesso tank bijvullen met e-liquid

De Eleaf Pesso tank beschikt over een slide-and-fill systeem. Om de clearomizer bij te vullen met e-liquid, dient u de top cap op de plek van het rode pijltje van de tank af te schuiven. Wanneer u dit gedaan hebt, kunt u in het tankje kijken. Vul het tankje via het langwerpige gat. Schuif de top cap vervolgens terug op de clearomizer. U hebt nu de Eleaf Pesso tank bijgevuld met e-liquid.

UW Eleaf iStick T80 IN GEBRUIK NEMEN

Als u de batterij van uw Eleaf iStick T80 is opgeladen en u de clearomizer heb voorzien van een coil unit en e-liquid, is uw elektrische sigaret klaar voor gebruik.

Batterij in- en uitschakelen

De batterij van de Eleaf iStick T80 kunt u inschakelen door vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Op eenzelfde manier schakelt u de batterij weer uit.

Variabel Wattage

De Eleaf iStick T80 biedt u de mogelijkheid om het wattage in stapjes van 1 Watt in te stellen tot een maximum van 80 Watt. Onder het display ziet u twee ronde kleine knopjes. Door op deze knopjes te drukken, kunt u het wattage verhogen of verlagen.

Airflow Control

Aan de onderkant van de Eleaf Pesso tank vindt u een draairing waarmee u de luchttoevoer naar wens in kunt stellen. Door de ring met de klok mee of tegen de klok in te draaien, kunt u de luchttoevoer instellen. Draait u de luchttoevoer helemaal open? Dan komt er veel lucht mee en krijgt u grotere dampwolken. Draait u de luchttoevoer verder dicht? Dan verkrijgt u een meer geconcentreerde damp.

    • Let op: Draai de luchttoevoer nooit helemaal dicht. Er komt dan geen verkoelende lucht langs de coil unit wanneer u deze gebruikt, waardoor deze erg heet kan worden.

Inhaleren

Aan de voorkant van de Eleaf iStick T80 vindt u de batterijknop. Indien u gebruik wenst te maken van de iStick T80, dient u het mondstuk naar uw mond te brengen, op het knopje te drukken en tegelijkertijd te inhaleren. Laat, wanneer u klaar bent met inhaleren, de batterijknop meteen weer los.

MELDINGEN EN BEVEILIGING

De Eleaf iStick T80 beschikt over verschillende meldingen en beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. De meldingen en beveiligingen waarover de Eleaf iStick T80 beschikt zijn:

  • Beveiliging tegen kortsluiting
  • Beveiliging tegen overladen
  • Beveiliging tegen overladen
  • Beveiliging tegen te lang indrukken van de batterijknop
  • Beveiliging tegen oververhitting

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee