Eleaf iStick Melo 60W Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iStick Melo 60W elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Eleaf iStick MELO 60W Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iStick MELO 60W. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe box MOD, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Eleaf iStick MELO 60W
1x Eleaf MELO 4 Clearomizer
1x 0,5Ω Eleaf EC2 Atomizer Head (30 - 100W)
1x Micro USB oplaadkabel
1x Extra tankglaasje
1x Reserve onderdelen
1x Handleiding

 

Uw Eleaf iStick MELO 60W Opladen

De iStick MELO 60W beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 4400mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de achterkant van het apparaat vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB lader in de Micro USB poort van uw box MOD te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat.

Uw Eleaf iStick MELO 60W in gebruik nemen

Uw MOD vergrendelen/ontgrendelen

De iStick is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw box MOD aan te zetten, dient u vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Om uw Eleaf te vergrendelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

Schalen tussen verschillende modi

Druk, wanneer de MOD is ingeschakeld, drie keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop. U ziet nu de huidige instellingen. Druk op de plus- of de minknop om te schakelen tussen VW, Bypass, TC-Ni, TC-Ti, TC-SS, TCR-M1, M2 of M3. Druk vervolgens op de batterijknop of wacht 10 seconden om uw keuze te bevestigen.

Het wattage instellen

Indien u in de VW modus zit, kan het wattage worden ingesteld door middel van de plus- en minknoppen. Als u de plus- of de minknop ingedrukt houdt, gaat het wattage snel omhoog of omlaag. Indien u in de TC (Ni, Ti, SS, TCR-M1/M2/M3) modus zit, dient u eerst vier keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken alvorens u het wattage door middel van de plus- en de minknop in kunt stellen.

De temperatuur instellen

Indien de Eleaf iStick in de TC-Ni/TC-Ti/TC-SS/TCR(M1, M2, M3) modus staat, kunt u via de plus- en de minknop de temperatuur verhogen- of verlagen.

Uw Eleaf iStick Amnis in gebruik nemen

TCR-waarden instellen

Druk, indien het apparaat is vergrendeld, tegelijkertijd op de batterijknop en de plusknop om in het TCR (M1, M2, M3) instellingsmenu te komen. Druk vervolgens op de batterijknop om te schakelen tussen M1, M3 en M3. Druk op de plus- of de minknop om de TCR waarden te verhogen of te verlagen, afhankelijk van het materiaal coil dat u gebruikt. Houd de batterijknop in gedrukt of wacht 10 seconden om uw instelling te bevestigen.

Instellingstoetsen vergrendelen/ontgrendelen

Als u de instellingsknoppen wilt vergrendelen, dient u deze beiden tegelijk in te drukken voor twee seconden wanneer het apparaat is ingeschakeld. Om de knoppen te ontgrendelen, dient u beide knoppen eveneens voor twee seconden ingedrukt te houden.

Display omdraaien

Om het display van de iStick om te draaien, dient u als deze uitgeschakeld is de twee instelknoppen voor twee seconden tegelijkertijd ingedrukt te houden. Om het display terug te draaien, dient u de instelknoppen eveneens ingedrukt te houden in de uitgeschakelde modus. Uw apparaat uitschakelen doet u door vijf keer snel op de aan- en uitknop te drukken.

Stealth modus

De iStick kan zo ingesteld worden dat het display zwart blijft tijdens het dampen. Dit doet u door de batterijknop en de minknop tegelijkertijd ingedrukt te houden.

ENU (temperatuurbeveiliging voor opladen) in- of uitschakelen

Druk, als het apparaat is ingeschakeld, twee keer snel achter elkaar op de batterijknop om de ENU functie in- of uit te schakelen. Wanneer de iStick MELO gekoppeld is aan een oplader en de ENU functie is ingeschakeld, zal het scherm “BATTERY TOO COLD” of “BATTERY TOO HOT” weergeven indien de temperatuur van de batterij lager dan 5 graden Celsius of hoger dan 50 graden Celsius is. In beide gevallen zal het apparaat niet opladen.

Clearomizer

De iStick werkt met alle clearomizers die voorzien zijn van een 510 aansluiting.

Beveiligingen

De Eleaf iStick MELO 60W beschikt over diverse beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. Om te voorkomen dat de iStick per ongeluk in uw broekzak aan gaat kunt u deze op slot zetten door vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Door nogmaals vijf keer op de batterijknop te drukken wordt de iStick weer ontgrendeld. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan, dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen wordt de iStick uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan "Lock" weergegeven.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee