Eleaf iStick Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iStick elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Eleaf iStick Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iStick elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x Eleaf iStick Body
1x 1000mAh AC Adapter
2x eGo Adapter
1x USB Kabel
1x Engelstalige Handleiding

 

UW ELEAF ISTICK OPLADEN

De iStick beschikt over een batterij met een capaciteit van 2200mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de onderkant van het apparaat vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB lader in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. De batterij indicator bovenop het apparaat zal “USB” weergeven voor twee seconden en daarna het batterijpercentage aangeven. Het “%” teken zal knipperen om aan te geven dat uw apparaat aan het opladen is. Als uw batterij volledig is opgeladen, zal de batterij indicator “100%” aangeven voor 10 seconden en daarna uitgaan.

Het volledig opladen van uw batterij duurt ongeveer 1,5 uur.

UW ELEAF ISTICK IN GEBRUIK NEMEN

De iStick is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw Eleaf aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Door drie keer snel achter elkaar op het vierkante knopje te drukken, kunt u schakelen tussen de variable wattage modus en de variable wattage modus. Met de pijltjestoetsen kunt u vervolgens het voltage of het wattage instellen. Het voltage is instelbaar van 3,0V tot en met 5,5V in stapjes van 0,1V. Het wattage is instelbaar tot en met 20 Watt in stapjes van 0,1 Watt.

Tijdens het dampen houdt u de vierkante knop ingedrukt. Op het scherm zal u tijdens het indrukken van de knop het aantal seconden van de duur van de hijs zien. Wanneer de knop langer dan tien seconden ingedrukt wordt, zal de iStick in beveiliging schieten. De melding “Over 10s” zal verschijnen.

CLEAROMIZER

De iStick werkt met alle clearomizers die voorzien zijn van een 510 of eGo aansluiting. Als u een clearomizer met een eGo aansluiting wil gebruiken, dient u gebruik te maken van een 510 naar eGo adapter.

BEVEILIGING

Mocht er kortsluiting in de atomizer ontstaan, zal op het display het Ohm-teken verschijnen. Wanneer de weerstand lager dan 1,0 Ohm, dan ziet u op het display “Atomizer low”. Om de accu te beschermen tegen te ver ontladen, zal de accu zichzelf uitschakelen wanneer de batterijspanning 3,3V is.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee