Eleaf iPipe Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iPipe elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Eleaf iPipe elektrische pijp handleiding

 

Hoe werkt de Eleaf iPipe elektrische pijp?

De Eleaf iPipe starter set heeft diverse onderdelen, namelijk een (1) schroefdop voor de batterij, de (2) batterij, de (3) pijpkop, een los te schroeven (4) atomizer body met atomizer, (5) het vloeistof reservoir en het (6) mondstuk. Wanneer u aan het mondstuk zuigt zal een sensor de batterij activeren, waardoor het verwarmingselementje (atomizer) stroom krijgt. Deze zet de vloeistof om in damp, welke u kunt inhaleren.

Hoe werkt de Eleaf iPipe elektrische pijp 

1. Batterij opladen

Om uw elektrische pijp in gebruik te nemen dient u als eerste de meegeleverde batterijen volledig op te laden met de batterijen lader. (1) Sluit het snoer op het stopcontact en (2) op de lader aan. Trek het stalen deel (3) van de batterijhouder naar achteren en plaats de batterij met de PLUS kant naar het lampje. De batterijkant met de inkeping is de PLUS kant. (4) De batterij is opgeladen als het lampje groen is.

 De batterij van een Eleaf iPipe elektrische pijp opladen

2. Vloeistof toevoegen aan het tankje van de elektrische pijp

Neem een tankje uit de verpakking en houd deze met de platte kant rechtop. Vul het tankje tot ongeveer 80% en controleer of het dopje goed zit en het ringetje halverwege. Dit om lekkage te voorkomen.

 De Eleaf iPipe elekrtrische pijp vullen met vloeistof

3. De elektrische pijp in gebruik nemen.

Haal het beschermplastic van de gouden ring, daar deze de luchttoevoer blokkeert. Wanneer het tankje is gevuld en de batterij is opgeladen, kunt u de elektrische pijp in gebruik nemen. (1) Schuif de batterij met de PLUS kant boven in de kop van de pijp. Schroef vervolgens met de klok mee het deksel er op. Vast = vast! De atomizer zit bij aanvang al in de pijp geschroefd. Check of deze goed vast is gedraaid. Nogmaals, vast = vast! Bij afbeeldingen 2 en 3 kunt u zien hoe de atomizer in de pijp wordt geschroefd. Neem het tankje en (4) druk deze met de vlakke kant eerst in de atomizer body. (5) Het mondstuk schuift u over het tankje heen. Laat het geheel even rusten zodat de atomizer voorzien wordt met vloeistof om een branderige smaak te voorkomen. De pijp wordt automatisch geactiveerd wanneer u aan het mondstuk zuigt.

 De Eleaf iPipe elektrische pijp in gebruik nemen

Tips

• Spoel het tankje uit met wat water en laat drogen voordat u deze vult met een andere smaak vloeistof.
• Zorg dat de batterij altijd geheel wordt opgeladen om een langer gebruik te garanderen.
• Probeer diverse smaken en nicotine hoeveelheden om te bekijken welke het beste bij u past.
• Bewaar de vloeistof op een donkere, koele plaats.

 

Waarschuwing

  • Bij geval van inslikken van de vloeistof direct overvloedig water drinken.
  • Vloeistof buiten bereik van kinderen en huisdieren houden.
  • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, borstvoeding of bij overgevoeligheid voor glycerine.
  • Het roken van een elektrische sigaret door personen onder de 18 jaar wordt sterk afgeraden.

 

Disclaimer

  • Rookwinkel.nl is in geen geval aansprakelijk voor enige vorm van schade aan materialen, mensen of huisdieren bij gebruik van een elektrische sigaret.
  • Heeft u vragen, opmerkingen of bent u niet tevreden met het geleverde product? Neem dan contact op met rookwinkel.nl via [email protected]
  • Niets uit deze handleiding mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Rookwinkel.nl
  • Aan de informatie in deze handleiding kunnen geen rechten worden ontleend en Rookwinkel.nl neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee