Eleaf iPipe 2 Handleiding

Eleaf iPipe 2 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iPipe 2 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x Eleaf iPipe 2 Body
1x Eleaf iPipe 2 Mondstuk
2x Eleaf iPipe Batterij
1x Eleaf iPipe 2 Atomizer Body
1x Eleaf BDC Atomizer Head
1x Engelstalige handleiding
1x Geschenkverpakking

 

UW ELEAF IPIPE 2 OPLADEN

De iPipe bezit een batterij met een capaciteit van 700mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt.

Om uw elektrische pijn in gebruik te nemen, dient u de meegeleverde batterijen volledig op te laden met de daarvoor bestemde oplader. Dit doet u door de stekker van de meegeleverde oplaadkabel in het stopcontact te steken. De andere kant van het snoer steekt u in de oplader. Trek het stalen deel van de batterijhouder naar achteren, en plaats de batterij met de pluskant naar het lampje toe. De batterijkant met de inkeping is de pluskant. Het lampje zal rood kleuren om aan te geven dat uw batterij aan het opladen is. Als uw batterij volledig opgeladen is, kleurt het lampje groen.

DE ELEAF IPIPE 2 VULLEN MET E-LIQUID

Om uw elektrische pijp te kunnen voorzien van e-liquid, dient u een tankje uit de verpakking te halen. Vul deze tot ongeveer 80%. Controleer of het dopje en het ringetje halverwege goed zitten, om lekkage te voorkomen.

UW ELEAF IPIPE 2 IN GEBRUIK NEMEN

Om uw elektrische pijp in gebruik te kunnen nemen, dient u als eerste het beschermplastic van de gouden ring te halen. Vervolgens schuift u de batterij met de pluskant bovenin de pijp. Schroef het deksel met de klok mee op de pijp. De atomizer zit bij aanvang al in de pijp geschroefd. Controleer of deze niet los zit. Neem het tankje en druk deze met de vlakke kant in de atomizer body. Het mondstuk kunt u nu over het tankje schuiven. Laat het geheel ongeveer 5 minuten met rust, zodat de e-liquid in de atomizer kan trekken.

Om een hijs te nemen van uw Eleaf iPipe, brengt u het mondstuk naar uw mond en zuigt u aan het mondstuk. Nu kunt u de damp inhaleren. De pijp wordt automatisch geactiveerd wanneer u aan het mondstuk zuigt.

ATOMIZER VERVANGEN

De atomizer van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw Eleaf vermindert of branderig wordt, zal de atomizer vervangen moeten worden. De atomizer kunt u vervangen door het mondstuk te verwijderen en vervolgens het tankje er uit te halen. Nu kunt u de atomizer uit de body draaien en vervolgens een nieuwe plaatsen. Zet het geheel weer in elkaar, en uw iPipe 2 is klaar voor gebruik.

    • Let op: Wanneer u een nieuwe coil unit hebt geplaatst, is het raadzaam om deze tien minuten in een gevuld tankje te laten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u een verbrande smaak.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee