Eleaf Basal Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf Basal elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Eleaf BASAL Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf BASAL Kit. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Eleaf BASAL Body
1x Eleaf GS BASAL Tank
2x Eleaf GS Air Coil Unit 0,75Ω
1x Eleaf GS Air Coil Unit 1,5Ω
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Setje rubberen O-ringetjes

 

UW ELEAF BASAL OPLADEN

De Eleaf BASAL beschikt over een batterij met een capaciteit van 1500mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de onderkant van het apparaat vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB lader in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. De batterij indicator in het scherm zal aangeven hoe vol uw batterij is.

UW ELEAF BASAL IN GEBRUIK NEMEN

De BASAL is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw Eleaf aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de grote knop te drukken. Op deze manier kunt u uw BASAL ook weer uitschakelen.

De BASAL tank gereed maken

De Eleaf BASAL kit wordt geleverd met een Eleaf GS BASAL Tank clearomizer. Indien u de clearomizer voor het eerst gebruikt, zal de atomizer er al ingedraaid zitten. Draai de atomizer base los en controleer of de atomizer goed vast zit. Druppel twee druppeltjes e-liquid op het katoen van de atomizer. Vul het tankje door de vloeistof langs de zijkant van het tankje naar binnen te laten lopen. Zorg dat de e-liquid niet in het middelste buisje terecht komt. Dit is de luchttoevoer. Als er e-liquid in het buisje komt, kan dat in uw mond terecht komen. Draai de atomizer base terug op het tankje. Middels de airflow control ring kan de luchttoevoer geregeld worden.

De coil unit vervangen

De atomizer is een verbruiksproduct welke, afhankelijk van uw dampgedrag, één keer in de één tot drie weken vervangen dient te worden. Zodra u merkt dat er minder damp uit uw BASAL komt, of de smaak wordt minder, kunt u een nieuwe atomizer plaatsen. Dit doet u door de clearomizer los te draaien van de BASAL body. Vervolgens schroeft u atomizerbase los van de clearomizer. Nu draait u de atomizer los van de atomizer base. Vervolgens plaatst u een nieuwe. Draai het geheel terug in elkaar en uw clearomizer is weer klaar voor gebruik.

Instellingen

Het wattage instellen

Als het apparaat is ingeschakeld, kan het wattage worden ingesteld van 1 Watt tot en met 30 Watt. Dit doet u door op de plus- of de minknop te drukken. Door op de plusknop te drukken gaat het wattage omhoog en door op de minknop te drukken gaat het wattage omlaag. Door de plus- of de minknop ingedrukt te houden, gaat het wattage snel omhoog- of omlaag.

Stealth Modus

Door tegelijkertijd op de batterijknop- en de minknop te drukken kunt u de stealth modus in- of uitschakelen. Wanneer de stealth modus is ingeschakeld, kunt u dampen terwijl het scherm is uitgeschakeld. Als u in stealth modus op de batterijknop drukt, kunt u de huidige instellingen bekijken.

Toetsebblokkering

Door tegelijkertijd voor twee seconden op de plus- en de minknop te drukken wanneer het apparaat is ingeschakeld, kunt u de instellingstoetsen blokkeren. Het display zal ‘lock’ weergeven en de plus- en de minknop zijn niet te gebruiken. Zo voorkomt u dat u per ongeluk iets aan uw instellingen verandert. Door opnieuw tegelijkertijd op de plus- en de minknop te drukken voor twee seconden, kunt u de toetsen deblokkeren. Op het scherm zal dan ‘unlock’ verschijnen.

Het display omdraaien

Door de plus- en de minknop ingedrukt te houden voor twee seconden als de BASAL is uitgeschakeld, kunt u het display 180 graden omkeren. Het scherm is op twee manieren weer te geven.

Schakelen tussen display interfaces

Druk als het apparaat is ingeschakeld op de plus- en op de batterijknop tot de interface begint te knipperen. Als de interface knippert, kunt u op de plus- of op de minknop drukken om te kiezen welke parameter weergegeven wordt. U kunt kiezen tussen voltage (V), puff (P), totaal aantal seconden dat u hebt gedampt (S) en een langere batterijweergave. Druk vervolgens op de batterijknop om uw keuze te bevestigen.

BEVEILIGING

  • Atomizer beveiliging: Als de batterijknop langer dan 10 seconden wordt ingedrukt, zal het apparaat zichzelf uitschakelen. In het display verschijnt ‘Over 10s’.
  • Weerstand beveiliging: Als de weerstand van de coil lager dan 0,6 Ohm is, zal het display ‘atomizer short’ weergeven als u op de vuurknop drukt.
  • Geen atomizer alert: Het display zal ‘No Atomizer’ weergeven als er geen atomizer gevonden wordt of als de atomizer een weerstand van 3.0 Ohm of hoger heeft.
  • Low voltage protection: Als het voltage lager is dan 3,3V zal het scherm ‘Lock’ weergeven en de spanning wegvallen. Door het apparaat op te laden, kunt u de BASAL opnieuw inschakelen.
  • Temperature alert: Als de temperatuur van het apparaat te hoog is, zal de spanning wegvallen en het scherm ‘device too hot’ weergeven. Als de Eleaf is afgekoeld, kunt u er weer gebruik van maken.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee