BO+ Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de BO+ elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

BO+ HANDLEIDING

Bedankt voor het aanschaffen van het BO ONE podsysteem. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x BO+
2x Magnetische USB oplader
2x Lederen opberghoesje
1x Handleiding

 

DE BO+ BATTERIJ OPLADEN

De BO+ werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 800mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

De BO+ beschikt over een USB-C poort, waarmee u uw BO+ binnen 15 minuten volledig op kunt laden. Met een volle batterij kunt u ongeveer twee dagen doen.

De BO+ wordt geleverd met een USB-C oplaadkabel. Om de BO+ op te laden, dient u de USB-C kant van de kabel in de USB-C poort van de BO+ te steken. Steek de USB kant van de kabel in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of in een AC adapter, en uw BO+ wordt opgeladen. Het LED lichtje in de BO geeft de resterende batterijcapaciteit aan. Is het lampje blauw? Dan is uw batterij vol. Wanneer het lampje wit brandt, is uw batterij ongeveer voor de helft leeg. Wanneer het lampje rood brandt, is uw batterij bijna leeg en dient u deze op te laden.

Uw bo+ gebruiksklaar maken

De coil unit plaatsen of vervangen

De BO+ heeft geen losse clearomizer, maar beschikt over een pod systeem met een geïntegreerde coil unit. Dat betekent dat wanneer de BO+ geen damp meer geeft of een verbrande smaak geeft, u de pod in zijn geheel dient te vervangen. Het verwijderen van de oude pod doet u door deze van de batterij af te trekken. U hoeft hiervoor geen knopjes in te drukken. Om een nieuwe pod te plaatsen, dient u deze simpelweg op de batterij te drukken. Als u dit gedaan hebt, hebt u een nieuwe pod geplaatst.

Uw BO+ voorzien van e-liquid

Deze elektrische sigaret werkt met voorgevulde pods. Wanneer uw pod leeg is of wanneer u een andere smaak wilt dampen, kunt u de BO Cap van de batterij aftrekken en in zijn geheel vervangen voor een nieuwe.

uw bo+ in gebruik nemen

Als de batterij van uw BO+ is opgeladen en u deze heeft voorzien van een gevulde pod, is uw elektrische sigaret klaar voor gebruik.

De BO+ elektrische sigaret wordt geactiveerd wanneer u aan het mondstukje zuigt. Dat betekent dat er geen knopjes aan de BO+ zitten die u dient in te drukken om het apparaat te kunnen gebruiken. U hoeft slechts aan het mondstukje van de BO+ te zuigen om de damp te kunnen inhaleren.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee