Aspire Skystar Revvo Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Aspire Skystar Revvo elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Aspire Skystar Revvo Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Aspire Skystar Revvo Kit. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door. 

Wat zit er in de doos

1x Aspire Skystar MOD
1x Aspire Revvo Tank
2x 0,1-0,16Ω Aspire Revvo Radial Coil (50-100W)
1x Reserve tankglaasje
1x Rubberen vape band
1x Setje O-ringen
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding

 

Uw Aspire Skystar Revvo Opladen

De Aspire SkyStar Revvo maakt gebruik van twee losse 18650 batterijen. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterijen, is het van belang dat deze altijd volledig worden opgeladen, en dat ze worden opgeladen alvorens ze volledig leeg zijn.

Om de MOD te ontlasten en om uw batterij snel opgeladen te hebben, kunt u de 18650 batterijen het beste opladen middels een externe oplader. Let er hierbij goed op dat u de batterij op de juiste manier in de externe lader plaatst. Als u de batterij na het opladen terug in de Revvo plaatst, dient u goed te kijken naar de plus- en de minpolen van de batterij. Het is van belang dat u de batterijen op de juiste manier terug in de Revvo plaatst.

U kunt uw apparaat ook opladen via het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje. Aan de voorkant van het apparaat vindt u een Micro USB poort. Om uw batterijen op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB lader in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat.

UW ASPIRE REVVO IN GEBRUIK NEMEN

De atomizer plaatsen of vervangen

Om de atomizer te plaatsen of te vervangen, dient u de top chamber los te draaien van de base hardware. Nu kunt u een atomizer plaatsen, of de oude atomizer losdraaien en een nieuwe plaatsen. Let er goed op dat de rand van de coil gelijk is aan de rand van de tank. Als u dit gedaan heeft, dient u het geheel terug in elkaar te schroeven. U hebt nu een atomizer geplaatst of vervangen.

Uw Revvo Tank vullen met e-liquid

Om de Aspire Revvo te vullen met e-liquid, dient u met een naaldflesje lichtjes in de middelste opening van het mondstuk te drukken. Knijp nu in het flesje om de e-liquid in het tankje te krijgen. Haal nu de druk van het flesje op de middelste opening in het mondstuk af. Als u dit gedaan heeft, dient u, voor u het flesje helemaal van de opening afhaalt, de druk van het flesje zelf af te halen door er niet meer in te knijpen.

    • Let op: Als u de tank gevuld hebt in combinatie met een nieuwe of mogelijk droge coil unit, dient u de Revvo Tank tien tot vijftien minuten op zijn kop te laten rusten, om ervoor te zorgen dat de coil unit de e-liquid voldoende heeft geabsorbeerd.

UW ASPIRE SKYSTAR REVVO IN GEBRUIK NEMEN

In- en uitschakelen

Om het apparaat in te schakelen, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Met snel achter elkaar bedoelen we binnen twee seconden. Op eenzelfde manier kunt u de MOD op slot zetten. Als de MOD op slot staat, weergeeft het scherm “Locked Click 5X”. U dient twee seconden op de batterijknop te drukken om het apparaat uit te schakelen. Door vijf keer binnen twee seconden op de vuurknop te drukken, kunt u het apparaat weer inschakelen.

Stealth mode

Druk, als de MOD is ingeschakeld, drie keer snel achter elkaar op de batterijknop om de MOD in stealth modus te zetten. In stealth modus is het scherm uitgeschakeld. Wel kunt u de batterijknop gebruiken om een hijs te nemen. Door opnieuw drie keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken, kunt u het apparaat van de toetsenblokkering afhalen.

Batterijknop

Onder de verschillende modi zal de batterijknop de knop zijn die u gebruikt om uw keuze te bevestigen.

TOUCHSCREENINSTRUCTIES

Menu

Veeg, als het apparaat is ingeschakeld, twee keer naar beneden over het scherm om in het menu te komen.

Schakelen tussen de verschillende modi

Druk op MODES om te schakelen tussen Wattage/Voltage/BYPASS/TC of CPS (Customizable Power Service). Als de MOD in Wattage/Voltage/TC(Ni/Ti/SS/M1/M2/M3)/CPS modus staat, kunt u twee keer over het scherm naar boven vegen om de waardes in te stellen. Door naar rechts te vegen, gaat u terug naar de vorige pagina. Door op de batterijknop te drukken, bevestigt u uw keuze. Als u dit heeft gedaan, gaat u terug naar de interface.

De weerstand vastzetten/vrijgeven

In TC modus is het van belang dat de MOD de juiste weerstand van de coil leest. U kunt de weerstand vastzetten of vrijgeven door op het “Lock” symbool te drukken. Als het apparaat in TC modus staat en de weerstand is vrijgegeven en u plaatst een nieuwe atomizer, dan zal het apparaat “New Atomizer?” weergeven. Daarna verschijnt er “YES+/NO-“ in het scherm. Indien u inderdaad een nieuwe atomizer hebt geplaatst, dient u op “YES+” te drukken. De MOD zal nu de weerstand van de nieuwe coil lezen. Indien u geen nieuwe atomizer geplaatst heeft, dient u op “NO-“ te drukken. De MOD zal in dat geval de oude weerstandsinstelling gebruiken.

    • Let op: Houd er rekening mee dat u de coil unit op kamertemperatuur installeert. Op deze manier wordt de weerstand van de coil accuraat gelezen.

Schakelen tussen Fahrenheid (F) en Celsius (C)

Om te schakelen tussen Fahrenheit en Celsius dient u op de plus- of de minknop te drukken, tot u voorbij de maximale- of minimale temperatuur bent. De Skystar Revvo zal nu automatisch omschakelen naar de andere eenheid.

Data instellingen

Door op DATA te drukken kunt u de wattage voorverwarming (Wattage ramp up)/TCR en CPS instellingen aanpassen. De wattage voorverwarming duurt één seconde en heeft drie opties: HARD/NOR/SOFT.

TCR waarden instellen (Temperature Coefficient of Resistance)

Door op TCR te drukken kunt u de TCR waarden naar wens onder M1, M2 en M3 instellen. Wanneer u Ti, Ni of Ss gebruikt, kunt u alleen de spanningswaarden instellen. Veeg naar rechts om nar de vorige pagina te gaan en druk op plus- of min om de waarden in te stellen. Door op de batterijknop te drukken kunt u uw instellingen bevestigen. De wattages zijn in te stellen van 5W tot en met 210W en de TCR waarden zijn van 0.2‰ tot en met 9.99‰.

CPS waarden instellen (Customizable Power Settings)

Door op CPS (C1, C2, C3) te drukken, kunt u de heat ramp-up in de eerste 9,5 seconden naar wens instellen. Door op het pijltjessymbool te drukken kunt u de tijd van 0 tot en met 9,5 seconden instellen. Druk op de plus- of op de minknop om het wattage aan te passen. Druk op de batterijknop om uw keuze te bevestigen.

SYSTEM

Door op SYSTEM te drukken, kunt u de damp-tijd, schermtijd, kloktijd, schermhelderheid en taal instellen. Ook kunt u het apparaat terugzetten op fabrieksinstellingen.

TIME

Door op TIME te drukken kunt u de tijd naar wens instellen. U kunt kiezen of u de tijd op een analoge- of op een digitale klok weergeeft. Druk op “YYY-MM-DD” om de datum in te stellen. Druk op het tijdplatform om datum/maand/jaar/uur/minuut/seconde te kiezen. Druk op de plus- of de minknop om het getal aan te passen. Druk vervolgens op de batterijknop om uw keuze te bevestigen.

Als het tijdsdisplay geactiveerd is (selecteer digitaal of analoog, selecteer OFF om het tijdsdisplay uit te schakelen), kunt u drie keer op het scherm tikken om de MOD in tijdsdisplay te zetten. Om de MOD weer terug te zetten in de interface, tikt u eveneens drie maal op het scherm.

ABOUT

Druk op ABOUT om de details over het product te bekijken. U vindt hier de naam van het product en het type firmware waarover het apparaat beschikt. Als u de QR-code scant, gaat u naar de officiële webpagina van Aspire. Hier vindt u meer informatie over uw MOD.

Beveiliging

De beveiligingen waarover de Aspire Skystar Revvo beschikt zijn:

  • Automatisch uitschakelen bij te lang indrukken batterijknop;
  • Beveiliging tegen kortsluiting;
  • Beveiliging tegen te lage weerstand;
  • Beveiliging tegen oververhitting;
  • Beveiliging tegen overladen;
  • Beveiliging tegen onderladen.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee