Aspire Premium Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Aspire Premium elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Aspire Premium Kit handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Aspire Premium Kit. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x CF VV+ 1000mAh batterij
1x Nautilus Mini clearomizer
5x Aspire Nautilus BVC 1,8Ω Coil Unit
1x USB oplaadkabel
1x AC adapter
1x Reserve onderdelen

 

Uw Aspire Premium Kit opladen

De Aspire Premium beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 1000mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig worden opgeladen, en dat deze wordt opgeladen voor deze volledig leeg zijn.

U kunt uw apparaat ook opladen via het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje. Hiervoor dient u de batterij los te schroeven van de clearomizer. Nu schroeft u de batterij in de oplader. Vervolgens steekt u de USB kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter, welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat.

Uw Aspire Premium gebruiksklaar maken

Controleer als eerste of de bovenkant van de clearomizer stevig op het glazen tankje gedraaid is. Draai nu de onderkant los van de bovenkant. Nu kunt u een atomizer plaatsen, of de oude atomizer losdraaien en een nieuwe plaatsen. Als u dit gedaan heeft, dient u het glaasje terug op de atomizer base te plaatsen. Draai nu de tank terug op de atomizer base. U hebt nu een atomizer geplaatst of vervangen.

Uw Aspire Premium vullen met e-liquid
Om de Aspire Premium te vullen met e-liquid, dient u de onderkant los te draaien van het tankje. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. U kunt het tankje nu vullen met e-liquid. Doe dit niet in het middelste buisje. Dit buisje zorgt voor de luchttoevoer. Laat de e-liquid langs de zijkant via het glaasje het tankje inlopen. Als u dit gedaan heeft, kunt u de onderkant terug op het tankje draaien. Het tankje is nu gevuld.

    • Let op: Als u de Aspire Premium voor het eerst hebt gevuld, of hebt gevuld terwijl u een nieuwe coil gebruikt, dan dient u het apparaat na het vullen vijf tot tien minuten rechtop te laten staan. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u een verbrande smaak.

Uw Aspire Premium in gebruik nemen

In- en uitschakelen
Druk vijf keer binnen één tot twee seconden om het apparaat in- of uit te schakelen. Indien u het apparaat inschakelt, zal de LED verlichting in de batterijknop drie keer knipperen. Als u nu op de batterijknop drukt om te inhaleren, zal de verlichting oplichten.

Variabel Voltage
Door middel van de ring aan de onderkant van de batterij kunt u het voltage naar wens instellen. U doet dit door aan de ring aan de onderkant van de batterij te draaien. De spanning van de Aspire Premium is instelbaar van 3,3V tot en met 4,8V.

Airflow
Door aan de ring te draaien welke zich aan de onderkant van de Nautilus clearomizer bevindt, kunt u de luchttoevoer naar wens instellen. Door de airflow verder dicht te zetten, krijgt u een stevigere hijs. Door de luchttoevoer verder open te zetten, krijgt u een lichtere hijs.

Inhaleren
Breng het mondstuk naar uw mond, druk op de batterijknop en inhaleer. Laat, als u klaar bent met inhaleren, de batterijknop direct weer los.

Beveiligingen

De Aspire Premium beschikt over verschillende beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen.

Tot slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee