Aspire PockeX Pocket AIO Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Aspire PockeX Pocket AIO elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Aspire PockeX Pocket AIO Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Aspire Pockex Pocket AIO elektrische Kit. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, de handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Aspire PockeX Pocket AIO
2x 0,6Ω Aspire U-tech PockeX Atomizer (18-23W)
1x PockeX Tank tube
1x Micro USB oplaadkabel

 

UW ASPIRE POCKEX POCKET AIO OPLADEN

De Aspire Pockex Pocket AIO beschikt over een batterij met een capaciteit van 1500mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en dat deze wordt opgeladen voor de batterij volledig leeg is.

Aan de onderkant van de Aspire Pockex Pocket AIO vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Een LED lampje rood kleuren. Als het LED lampje blauw kleurt, is uw batterij volledig opgeladen.

De Aspire beschikt over een batterij indicator die weergeeft hoe vol uw batterij nog is. Heeft uw batterij meer dan 30% capaciteit, dan zal het lampje blauw kleuren. Als de batterij minder dan 30% vol zit, zal het lampje rondom de batterijknop oranje kleuren.

UW ASPIRE POCKEX POCKET AIO GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen
Als u de coil unit wilt plaatsen of vervangen, dient u de top cap van de tank af te schroeven. Als u dit gedaan heeft kunt u de coil unit los schroeven en vervangen voor een nieuwe. Schroef het geheel weer terug in elkaar.

    • Let op: Indien u gebruik maakt van een nieuwe coil unit, dient u deze vijftien minuten in een gevuld tankje te laten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u een branderige smaak.

Uw Aspire Pockex Pocket AIO vullen met e-liquid
Indien u de Pockex wilt vullen met e-liquid, dient u de top cap los te draaien van het tankje. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Laat de e-liquid via de zijkant het tankje in stromen. Het middelste buisje is voor de luchttoevoer. Hier mag geen e-liquid in terecht komen.

UW ASPIRE POCKEX POCKET AIO IN GEBRUIK NEMEN

In- en uitschakelen
De Aspire Pockex is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Een LED lampje zal blauw en roze knipperen als indicatie dat uw elektrische sigaret klaar is voor gebruik. Om de Pockex uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

Starten met dampen
Zet het mondstuk aan uw lippen, druk op de batterijknop en inhaleer. Zodra u klaar bent met inhaleren, laat u de batterijknop direct los.

Tot slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee