Aspire Cygnet MOD Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Aspire Cygnet elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Aspire Cygnet MOD Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Aspire Cygnet. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Aspire Cygnet MOD
1x USB oplaadkabel

 

Uw Aspire Cygnet opladen

De Aspire Cygnet maakt gebruik van één losse 18650 batterij. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen, en dat deze wordt opgeladen voor hij volledig leeg is.

Om de MOD te ontlasten en om uw batterij snel opgeladen te hebben, kunt u de 18650 batterij het beste opladen middels een externe oplader. Let er hierbij goed op dat u de batterij op de juiste manier in de externe lader plaatst. Als u de batterij na het opladen terug in de Cygnet plaatst, dient u goed te kijken naar de plus- en de minpolen van de batterij. Het is van belang dat u de batterijen op de juiste manier terug in de Cygnet plaatst.

U kunt uw apparaat ook opladen via het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje. Aan de voorkant van het apparaat vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB lader in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter, welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat.

Uw Aspire Cygnet in gebruik nemen

In- en uitschakelen
Om het apparaat in te schakelen, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Met snel achter elkaar bedoelen we binnen twee seconden. Op eenzelfde manier kunt u de MOD op slot zetten. Als de MOD op slot staat, dient u drie seconden op de batterijknop te drukken om het apparaat uit te schakelen. Door vijf keer binnen twee seconden op de vuurknop te drukken, kunt u het apparaat weer inschakelen.

Toetsenblokkering (stealth mode)
Door tegelijkertijd op de batterij- en de minknop te drukken als de Cygnet is ingeschakeld, kunt u de toetsen op slot zetten. Er verschijnt dan een slotje op het display. De plus- en de minknop zullen nu niet werken. Wel kunt u gewoon gebruik maken van de batterijknop. Door wederom tegelijkertijd op de plus- en de minknop te drukken, deblokkeert u de toetsen.

Schakelen tussen de verschillende modi
Door de plus- en de minknop voor twee seconden ingedrukt te houden, kunt u het scherm 180 graden draaien.

Taal instellen
Door de batterijknop ingedrukt te houden wanneer u de batterij plaatst, kunt u de taal instellen. Het display zal “EN CH” weergeven. Door op de plus- of de minknop te drukken kunt u een keuze selecteren. U kunt op de batterijknop drukken om uw keuze te bevestigen.

Schermrotatie
Het scherm zal automatisch draaien als u het apparaat kantelt.

Beveiligingen

De beveiligingen waarover de Aspire Cygnet beschikt zijn:

  • Automatisch uitschakelen bij te lang indrukken batterijknop;
  • Beveiliging tegen kortsluiting;
  • Beveiliging tegen oververhitting;
  • Beveiliging tegen overladen;
  • Beveiliging tegen onderladen;
  • Beveiliging tegen verkeerd geplaatste batterijen

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee