Aspire Breeze Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Aspire Breeze elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Aspire Breeze Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Aspire Breeze elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Aspire Breeze
2x 0,6Ω Aspire Breeze Atomizers
1x Aspire USB Oplaadkabel

 

UW ASPIRE BREEZE OPLADEN

De Aspire Breeze beschikt over een batterij met een capaciteit van 650mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de onderkant van de Aspire Breeze vindt u een Micro USB poort. Om de batterij van uw Breeze op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Het LED lampje zal drie keer blauw en oranje knipperen om aan te geven dat uw batterij aan het opladen is.

Tijdens het opladen zal de kleur van het LED lampje een indicatie geven van de status van uw batterij. Oranje. betekent dat de batterij bijna leeg is. Naarmate uw batterij verder oplaadt, zal het blauwe lampje branden. Als uw batterij bijna vol is, zal zowel het blauwe als het oranje lampje branden. Het blauwe en oranje lampje zullen 20 keer knipperen om aan te geven dat uw batterij volledig opgeladen is.

UW ASPIRE BREEZE VULLEN MET E-LIQUID

Om uw elektrische sigaret te kunnen voorzien van e-liquid, dient u de drip tip los te trekken. Als u dit gedaan heeft, ziet u aan de onderkant van de driptip een stalen balkje. Hiermee dient u de atomizer los te draaien. Het tankje is uitgerust met een kijkglaasje, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in zit. Vul het tankje tot het maximum streepje. Schroef het geheel weer in elkaar. Uw Aspire Breeze is bijna klaar voor gebruik.

    • Let op: Laat uw e-sigaret bij gebruik van een nieuwe of droge coil unit na het vullen 5 tot 10 minuten rusten, zodat de e-liquid goed in het coiltje kan trekken en een verbrande smaak wordt voorkomen.

ATOMIZER PLAATSEN OF VERVANGEN

De coil unit van uw elektrische sigaret zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw Aspire Breeze vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich in de Aspire Breeze. Trek de drip tip los. Schroef vervolgens de oude atomizer eruit met het hulpmiddel onder de drip top. Nu kunt u een nieuwe atomizer plaatsen. Schroef vervolgens het geheel weer in elkaar.

UW ASPIRE BREEZE IN GEBRUIK NEMEN

De Breeze is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u 5x snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Een LED lampje zal 3x blauw en oranje knipperen als indicatie dat uw elektrische sigaret klaar is voor gebruik. Om uw Breeze uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Het LED lampje zal eveneens drie keer knipperen.

Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee