Smok Infinix Starter Kit

Smok Infinix Starter Kit

POD systeem van 2ml, geschikt voor nicotine salts en heeft een batterijcapaciteit van 250mAh.
€ 18,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Smok Infinix wordt geleverd met twee zogenoemde pods, die u bij kunt vullen met e-liquid. De Infinix beschikt over een ingebouwde batterij van 250mAh en is verkrijgbaar in drie kleuren.

De batterij

De Smok Infinix heeft een batterij die beschikt over een inhoud van 250mAh. Door gebruik te maken van de meegeleverde Micro USB kabel, kan de batterij worden opgeladen. Om de Infinix te gebruiken hoeft u geen knopje in te drukken. Als u aan de elektrische sigaret inhaleert, wordt deze automatisch geactiveerd.

De Pods

De Smok Infinix wordt geleverd met twee pods. Deze pods zijn de tankjes die u dient te vullen met e-liquid. Het los schroeven van een clearomizer is verleden tijd. De pods kunt u van de batterij aftrekken en weer terugplaatsen door te drukken. Met het meegeleverde naaldflesje zijn de pods via het vulgat aan de zijkant te vullen. Omdat er meerdere pods zijn meegeleverd, kunt u wisselen van smaakjes zonder dat het tankje eerst leeggedampt hoeft te worden.

    • Let op: Houd er rekening mee dat de coil in de pod niet demontabel is. Indien u merkt dat de smaak minder wordt of dat er minder damp uit uw elektrische sigaret komt, dient u de pod in zijn geheel te vervangen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Infinix
2x Pods
1x USB Oplaadkabel
1x Naaldflesje van 10ml
1x E-liquid*


* Deze Smok Infinix Starter Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 250mAh
Tankinhoud 2ml
Weerstand van Coil 1,4Ω
Afmetingen 110mm (l) x 12,5mm (d)
Aansluiting Micro USB
Geschikt voor Nicotine Salts

Geschikt voor Nicotine Salts

Door gebruik te maken van e-liquid gebaseerd op nicotine salts kunt u hoge nicotine gehaltes dampen, zonder de heftige throathit die hier normaal mee gepaard gaat en zonder dat u grote MODs met ingewikkelde instelmogelijkheden hoeft te gebruiken. Maar hoe werkt het precies? Wat zijn nicotine salts en wat is het verschil met een normale e-liquid?

Meer over Nicotine Salts

 

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee