Kanger e-Smart Starter Set

Kanger e-Smart Starter Set

Uiterst gebruiksvriendelijke elektrische sigaret in een elegant formaat.
€ 34,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Kanger e-Smart is een uiterst gebruiksvriendelijke elektrische sigaret in een klein en elegant formaat. De e-Smart kan dan ook gezien worden als een mini versie van de eGo-CE5 Starter Set.

De Clearomizer

Een clearomizer is een vloeistof tankje en verdamper in één. De e-Smart clearomizer heeft een inhoud van maximaal 1,3ml e-Liquid. De verdamper bevind zich aan de bovenkant van de clearomizer. Hierdoor geeft de e-Smart net als een normale sigaret een warme damp. Vullen gaat heel eenvoudig door het mondstukje van de clearomizer te draaien en de liquid langs de rand in het tankje te laten lopen. De verdamper heeft een levensduur van ongeveer 3 weken. Is de verdamper kapot dan dient deze vervangen te worden. Uiteraard zijn de e-Smart clearomizers los bij ons verkrijgbaar.

De batterij

De e-Smart wordt geleverd met twee 320mAh batterijen waardoor u lekker door kunt dampen terwijl de andere batterij wordt opgeladen. De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet in uw broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen druk u 5x snel achter elkaar op het knopje. Het opladen van de batterij duurt ongeveer 3 uur.

Kleuren

De set is leverbaar in 7 verschillende kleuren. Zwart, wit, rood, roze, paars, blauw en zilver. Kunt u de gewenste kleur op dit moment niet kiezen? Dan hebben we deze kleur momenteel niet op voorraad. In dat geval kunt u even contact opnemen met onze klantenservice voor een indicatie van de levertijd.

Inhoud van de set

AantalItem
2Kanger e-Smart Batterij
2e-Smart clearomizer
1Kanger e-Smart USB lader
1x 230V Adapter
1x Handleiding
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Kangertech
Batterijcapaciteit 320mAh
E-liquid capaciteit 1,3ml
Diameter 11,2mm
Lengte 137mm
Gewicht 28,7gr
Aansluiting(en) -


*) Alle starter sets worden geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee