Eleaf iStick Power Nano Kit

Eleaf iStick Power Nano Kit

Complete kit met een 40 watt box MOD van 1100mAh en de Eleaf Melo 3 Nano clearomizer van 2ml.
€ 44,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Eleaf iStick Power Nano is een 40 watt box MOD met een temperature control functie. De Eleaf Power Nano is voorzien van een OLED display. De ingebouwde batterij beschikt over een capaciteit van 1100mAh. De iStick Power Nano is verkrijgbaar in de kleuren brons, zilver, hout, grijs en wit.

Melo 3 Nano clearomizer

De Eleaf Power Nano Kit wordt geleverd met de Eleaf Melo 3 Nano clearomizer. Deze clearomizer is ontworpen voor de iStick Power Nano. De Eleaf Melo 3 Nano kan via de bovenkant worden gevuld. Hierdoor is het niet meer nodig om de tank van de batterij te schroeven als u de Power Nano bij wilt vullen. Het tankje heeft een capaciteit van 2ml. Aan de onderkant bevindt zich een draairing om de airflow control te regelen.

Batterij

De ingebouwde batterij heeft een capaciteit van 1100mAh. Omdat deze batterij beschikt over de pass through techniek, kunt u de Eleaf Power Nano tijdens het opladen gewoon gebruiken.

Temperature Control (TC)

Met een temperature control functie is het mogelijk om de temperatuur van de coil unit te regelen. Met het kleine knopje tussen de plus- en minknop kan er worden geschakeld tussen de verschillende standen zoals TC en VW.

Met de plus- en minknop aan de zijkant is de temperatuur regelbaar van 100 tot 315 °C of 200 tot 600 Fahrenheit. U dient gebruik te maken van een clearomizer die coil units met nikkel (Ni), titanium (Ti) of roestvrijstaal (SS) weerstandsdraad ondersteunt.

Er kan gebruik gemaakt worden van M1, M2, en M3. Dit zijn geheugenslots waarmee u uw instellingen kunt opslaan. Hierdoor kan er met één druk op de knop direct met de door u ingestelde instellingen worden gedampt.

Variable Wattage (VW)

Naast de temperature control modus beschikt de Eleaf Power Nano ook over een variable wattage modus. Door het knopje tussen plus- en minknop enkele seconden ingedrukt te houden kunt u schakelen tussen de verschillende standen zoals TC en VW. In de variable wattage stand is het wattage met de knoppen instelbaar van 1 tot en met 40 watt in stapjes van 0,1 watt.

OLED Display

Het OLED display van de Eleaf Power Nano geeft alle benodigde informatie weer. Naast het gekozen wattage of de temperatuur, wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de atomizer weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de atomizer, dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de vuurknop wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

Beveiliging

De Eleaf Power Nano is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de Power Nano per ongeluk in uw broekzak aan gaat, kunt u deze op slot zetten door 5 keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan, dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen, wordt de Eleaf Power Nano uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan “Lock” weergegeven. Aan de onderkant van de Power Nano bevindt zich een reset knop. Hiermee kunt u de Eleaf Power Nano altijd terug zetten naar de oorspronkelijke instellingen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick Power Nano
1x Eleaf Melo 3 Nano Clearomizer
1x Eleaf EC 0,3Ω Atomizer Head (30 - 80W)
1x Eleaf ECML 0,75Ω Atomizer Head (8 - 25W)
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve seal ringen
1x Handleiding
1x E-liquid (10ml)


* Deze Eleaf iStick Power Nano Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterijcapaciteit 1100mAh
Tankinhoud 2ml
Wattage 1 - 40W
Weerstand VW modus 0,1Ω - 3,5Ω
Temperature Control 100 - 315℃ / 200 - 600℉
Weerstand in TC modus 0,05Ω - 1,5Ω
Afmetingen Power Nano 38mm (l) x 23mm (b) x 55mm (h)
Afmetingen Melo 3 Nano 22mm (b) x 52,5mm (h)
Aansluiting 510
Kleuren Brons, Zilver, Hout, Grijs en Wit

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Eleaf iStick Power Nano Kit.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee