Eleaf iPipe 2 Starter Set

Eleaf iPipe 2 Starter Set

Luxe elektrische pijp met stevige damp productie uitgevoerd in prachtig gelakt bubinga hout.
€ 79,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Eleaf iPipe 2 is een luxe elektrische pijp met stevige damp productie gemaakt van prachtig gelakt bubinga hout. De iPipe kan gebruikt worden in combinatie met al onze e-Liquids. Bij het nemen van een trekje wordt de pijp automatisch ingeschakeld en gaat een rood lampje in de pot branden om de indruk te geven dat de pijp echt brandt. Door de krachtige 900 mAh Li-ion batterij kunt u extra lang achter elkaar genieten.

Dual Coil Unit

De coil unit is het onderdeel dat door middel van een gloeidraadje de e-Liquid verdampt. Het voorgaande model werkte nog met plastic vloeistof tankjes en een relatief dure atomizer. De plastic vloeistof tankjes zijn vervangen voor een stalen atomizer body die opnieuw gebruikt kan worden. De atomizer is vervangen voor een veel goedkopere coil unit die bovendien is voorzien van een dubbele gloeidraad voor extra veel damp. Dit systeem is uniek voor de Eleaf iPipe 2 en procudeert 5 keer meer damp dan elektrische pijpen van eerdere generaties. Natuurlijk is de French Pipe liquid een goede combinatie.

Batterij

De batterij is een standaard 18350 Li-ion batterij en bevind zich in de kop van de pijp. De batterij heeft een capaciteit van 900 mAh waardoor zeer lang achter elkaar gedampt kan worden. Als de batterij leeg is zal het lampje in de kop van de ePipe snel achter elkaar knipperen. Bij de kit zit een tweede batterij zodat u één batterij kunt gebruiken terwijl de andere wordt opgeladen in de meegeleverde oplader.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iPipe 2 Body
1x Eleaf iPipe 2 Mondstuk
1x Eleaf Li-Ion Batterij Lader
2x Eleaf iPipe Batterij
1x Eleaf iPipe 2 Atomizer Body
1x Eleaf BDC Atomizer Head
1x Engelstalige handleiding
1x Geschenkverpakking
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Eleaf
Aansluiting(en) -
Capaciteit batterij 700mAh
Diameter -
Lengte -
Gewicht 155gr

*) Alle starter sets worden geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee