Eleaf

Eleaf Electronics Co., Ltd. werd opgericht in 2011, gevestigd in de stad Shenzhen, wat ligt in China. Eleaf is in zeer korte tijd uitgegroeid tot één van de meest bekende en gerenommeerde merken in de wereld van het elektrisch roken.

Door hun constante inspanning en creatieve denkwijze, is Eleaf één van de meest bekende e-sigaret merken van de wereld geworden. Eleaf werkt nauw samen met haar distributeurs en verleent ruime service aan haar eindklanten. Mede hierdoor is Eleaf uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd bekendheid geworven heeft. Eleaf maakt gebruik van original equipment manufacturer- en original design manufactering toepassingen om aan de behoefde van de verschillende distributeurs te kunnen voldoen. Iedere werknemer van de Eleaf fabriek heeft als doel om de beste ervaring op het gebied van elektrisch roken te kunnen bieden.

Eleaf is onder andere bekend geworden met haar iStick-serie. De iStick mini zag het levenslicht in september 2014 en werd positief ontvangen door het publiek. Het is dan ook om deze reden dat de iStick familie sindsdien flink is uitgebreid. Zo werd de iStick mini verder ontwikkeld en ontstond er de iStick 20W, 30W en 50W. Toen er een nieuwe instelmogelijkheid ontstond, welke de gebruiker de mogelijkheid bood om temperatuur gecontroleerd te dampen, ontstonden de iStick TC40W, TC60W en TC100W. Tot op de dag van vandaag zijn deze modellen nog steeds razend populair. De iStick Pico serie is de nieuwste uit de iStick lijn. Deze veelzijdige modellen met verschillende instelmogelijkheden en batterij opties zijn niet langer weg te denken uit de wereld van de gebruikers van de elektrische sigaret.

Eleaf heeft als streven om volhardend te werken aan innovatieve ontwerpen, een elegant uiterlijk, hoge kwaliteit en een goede service.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee