Hulp bij uw account.

WAAROM EEN ACCOUNT AANMAKEN

Wanneer u regelmatig een bestelling wilt plaatsen, is het aanmaken van een account erg handig. Bij het afrekenen hoeft u bijvoorbeeld niet elke keer uw adresgegevens opnieuw in te vullen; dit doet het systeem voor u.

Ook kunt u, wanneer u dat wenst, diverse andere adressen opslaan. Zo kunt u bijvoorbeeld het adres van uw werk opslaan, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt versturen naar het adres waar u op dat moment aanwezig zal zijn.

WACHTWOORD VERGETEN

Het kan voorkomen dat u uw wachtwoord bent vergeten. Geen probleem! Ga boven in de website naar “Mijn Account”. Onder het inlogveld staat de link “Wachtwoord vergeten?” waar u op kunt klikken.

Vul vervolgens het email adres in dat u gebruikt voor uw account. De website verstuurt nu een email naar het door u opgegeven email adres.

Open de email in uw emailprogramma en lees de instructies. Klik op de link in de tekst. Uw internetprogramma opent nu de pagina waarop u een nieuw wachtwoord in kan voeren. Geef hier een nieuw wachtwoord op. Klik vervolgens op “Reset wachtwoord”. U kunt nu inloggen met uw nieuwe wachtwoord.

ADRESBOEK BEHEREN

Met uw account kunt u diverse adressen opslaan, zodat u eenvoudig kunt selecteren waar u uw bestelling wilt laten bezorgen. Dit kan handig zijn als u een bestelling plaatst voor bijvoorbeeld familieleden of vrienden, of wanneer u uw bestelling op uw werk wil ontvangen.

Om een extra adres toe te voegen klikt u rechts in het overzicht op de knop “Nieuw adres toevoegen”. Vul de gegevens in en sla het adres op. U kunt deze adressen instellen als standaard factuuradres en/of standaard verzendadres. Houd er bij “standaard verzendadres” of “standaard factuuradres” rekening mee dat uw bestelling of uw factuur standaard op dit adres aangeboden wordt, wanneer u tijdens het afrekenen niet voor een ander verzendadres kiest.

Wilt u een adreswijziging doorgeven? Klik dan op de link “Beheer adressen” in het account venster. U vindt hier een overzicht van de adressen die u hebt aangemaakt. Onder elk adres staat een link “wijzigen” waarmee u uw gegevens aan kunt passen wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee