IQOS 2.4 Plus Kit

IQOS 2.4 Plus Kit

De IQOS is een elektronisch apparaat waarin tabaksticks (de IQOS Heets) worden verwarmt in plaats van verbrand, zoals bij een traditionele sigaret.
€ 49,00

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De techniek van de IQOS werkt door middel van de Heat-No-Burn-Technology. Deze techniek zorgt ervoor dat er verhitting in plaats van verbranding van tabak plaats vind. Een traditionele sigaret wordt verbrand tot 600°C en zorgt hiermee voor uitstoot van schadelijke stoffen. De IQOS wordt verwarmd tot onder 350°C, waardoor er minder schadelijke stoffen vrijkomen.

Door de verhitting ontstaat er minder geur, geen as en wordt er geen gebruik gemaakt van vuur.

IQOS 2.4 Plus Kit

De IQOS 2.4 Plus is de originele IQOS variant in een nieuw design. De IQOS 2.4 Plus is geschikt voor beginnende dampers. Om deze te kunnen gebruiken, hoeft u geen knopje in te drukken. De batterij wordt namelijk geactiveerd door een hijsje te nemen.

Het apparaat beschikt over een trilfunctie: wanneer het apparaat wordt ingeschakeld en wanneer er nog 2 hijsjes over zijn, geeft de IQOS 2.4 Plus een trilsignaal. Verder bevat de batterij een wit indicatie LED lampje en een Bluetooth-knop. Middels deze knop is het uitvoeren van service, onderhoud en configuratie mogelijk.

De batterij is op te laden in de houder en in de draagbare zakoplader. Het opladen in de houder duurt gemiddeld 4 minuten en 10 seconden. Om de batterij volledig op te laden plaatst u deze in de zakoplader. Het opladen in de zakoplader neemt gemiddeld 120 minuten in beslag voor 20 sessies.

De IQOS 2.4 Plus Kit is verkrijgbaar in de kleuren: Wit en Navy.

Gebruik van het IQOS apparaat

De IQOS 2.4 Plus kit dient als volgt te worden gebruikt:

1. Haal de houder uit de lader en schuif de Heets (tabaksticks) met de tabakzijde naar beneden over het verwarmingselement in de houder, tot aan de indicatielijn.

2. Houd de schakelaar ingedrukt en wacht tot het LED lampje knippert. Laat nu de schakelaar los en wacht tot het LED lampje continue brandt. Het verwarmingselement is nu de tabak aan het opwarmen tot 350 °C.

3. Na gebruik trekt u het kapje van de houder omhoog en verwijdert u de Heet. Plaats vervolgens de houder terug in de lader. Na ieder gebruik dient de IQOS batterij in de houder te worden geplaatst, om de batterij op de laden.

    • Let op: Deze IQOS 2.4 Plus Kit wordt geleverd zonder Heets (tabaksticks). Meer informatie daarover kunt u hier vinden.

Inhoud van de set

AantalItem
1x IQOS Houder
1x IQOS Lader
1x IQOS Schoonmaakborstel
1x IQOS Schoonmaakstaafjes
1x IQOS USB-kabel
1x IQOS AC Power Adapter

Specificaties

Merk IQOS
Afmetingen houder 93,6mm (h)
Afmetingen zakoplader 51,2mm (b) x 112,5mm (l) x 21,86mm (d)
Gewicht houder 20 gram
Gewicht zakoplader 110 gram

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee