Vision Vapros Mini Spinner 2

Vision Vapros Mini Spinner 2

Een complete en kwalitatieve starterset met een variabel voltage 850mAh batterij.
€ 29,95
Beschrijving

Details

De Vision Vapros Mini Spinner 2 Starter Set is een feest om uit te pakken. Aan elk detail is bijzonder veel aandacht besteed en elk onderdeel straalt kwaliteit uit. De set bestaat uit een 850mAh Variable Voltage batterij zodat u zelf naar wens de temperatuur kunt regelen om alle aroma's uit de e-Liquid te halen. De verdamper heeft een dubbele gloeidraad voor extra veel damp.

Clearomizer

De clearomizer is de bovenkant van de elektrische sigaret en bevat de e-Liquid en het verdampertje (coil unit). De clearomizer van de Vapros Mini Spinner 2 kan maximaal 2ml vloeistof bevatten. De Coil Unit gaat een aantal weken mee en moet hierna worden vervangen. Bij de set worden 3 reserve coil units meegeleverd. Uiteraard zijn deze (binnenkort) los bij ons verkrijgbaar. De clearomizer van de Mini Spinner 2 is zeer hoogwaardig afgewerkt en voorzien van veercontacten om contact problemen met de batterij te voorkomen.

De Batterij

De Mini Spinner 2 batterij heeft een capaciteit van 850mAh en beschikt over een Variable Voltage functie. Via de draaiknop aan de onderkant van de batterij is het voltage instelbaar tussen 3,3 en 4,8 Volt. Hoe hoger het ingestelde voltage hoe warmer de verdamper wordt en hoe meer liquid wordt verdampt. Doordat de knop tussen de verschillende standen vast "klikt" kan deze niet zomaar in uw broekzak verdraaien.

Door de Power Indicator kunt u zien hoe vol de batterij nog is. Brand het lampje wit dan is de batterij 60% tot 100% vol. Is het lampje blauw dan is de capaciteit nog 30% tot 60%. Bij minder dan 30% resterend vermogen is het lampje oranje. Voor de knop is een speciale microswitch met lange levensduur gebruikt. De gebruikte Li-Ion accu is van hoge kwalieit waardoor deze 500 keer kan worden opgeladen. Uiteraard is de batterij voorzien van alle mogelijke beveiligingen zoals kortsluit beveiliging en bescherming tegen te ver opladen en te ver ontladen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vision Vapros Mini Spinner 2 Batterij
1x Vision Vapros Mini Spinner 2 Clearomizer
3x 1,5Ω Dual Coil Unit
1x Vision Spinner 2 Charger
1x 230V Adapter
1x Geschenkverpakking
1x Engelstalige Handleiding
1x Gratis e-Liquid*


* Deze starter set wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Vision
Batterijcapaciteit 850mAh
E-liquid capaciteit 2ml
Diameter 16,4mm
Lengte 104,4mm
Gewicht 49gr
Aansluiting(en) 510/eGo

Beoordelen
Totaal score 4.5 van 5 na 2 reviews
Review by K. Jansen on 01-07-2015
Spinner II
Waardering
Fijn apparaat. Makkelijk in gebruik en goeie dampervaring.
Mooi afgewerkt ook!
Review by Bloempje on 01-07-2015
Super ding!
Waardering
De rode variant gekregen voor mijn verjaardag. Leuke verpakking!
Ben er erg tevreden over, en ben nu na een aantal weken volledig van het roken af. Zeker aan te raden!

Schrijf een review over de Vision Vapros Mini Spinner 2

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering