Vaporesso VM Solo 22 Kit

Vaporesso VM Solo 22 Kit

E-sigaret zonder instelmogelijkheden met een geïntegreerde VM 22 Tank van 2ml en een batterijcapaciteit van 2000mAh.
€ 33,95
Beschrijving

Details

De Vaporesso VM SOLO 22 is een penvormige elektrische sigaret zonder instelmogelijkheden. De ingebouwde batterij waarop de VM SOLO 22 werkt, beschikt over een capaciteit van 2000mAh. De Vaporesso VM SOLO 22 wordt geleverd met de Vaporesso VM 22 Tank, welke een inhoud van 2ml heeft.

DE BATTERIJ

De Vaporesso VM SOLO 22 heeft een cilindervormige batterij die beschikt over een capaciteit van 2000mAh. Op de batterij vindt u de batterijknop, welke tevens als batterijindicator werkt. De batterij van de Vaporesso VM SOLO 22 beschikt niet over instelmogelijkheden. Dat betekent dat u deze elektrische sigaret met één druk op de knop kunt gebruiken.

Aan de achterkant van de batterij vindt u een Micro USB poort. Door gebruik te maken van de meegeleverde Micro USB oplaadkabel, kunt u de batterij opladen. Aan de kleur van de geïntegreerde batterijindicator die zich in de batterijknop bevindt, kunt u zien hoe vol uw batterij nog is. Een adapter om uw batterij via netstroom op te laden is niet meegeleverd.

Het volledig opladen van deze batterij duurt dankzij het fast charging systeem maximaal 90 minuten.

VAPORESSO VM 22 TANK

De Vaporesso VM 22 Tank is een clearomizer die beschikt over een inhoud van 2ml en die u via de bovenkant kunt bijvullen. Door de top cap los te draaien van de clearomizer, komt de connector vrij. Via het langwerpige gat aan de zijkant kunt u de clearomizer vullen. Het middelste buisje is voor de luchttoevoer. Hier mag geen e-liquid in komen.

Het verwisselen van de coil doet u via de onderkant. Door de tank op zijn kop te houden en de atomizer base los te halen van de clearomizer, kunt u de coil verwisselen. Dat betekent dat u niet in het compartiment waar de e-liquid zich bevindt hoeft te komen. Op deze manier gaat er geen e-liquid verloren wanneer u de coil verwisselt.

De Vaporesso VM SOLO 22 wordt geleverd met de Vaporesso EUC CCELL 1,0Ω coil en de Vaporesso EUC MESHED 0,6 Ω coil.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vaporesso VM Solo Kit
1x 1,0Ω Vaporesso EUC Coil (10 - 14W)
1x 0,6Ω Vaporesso EUC Mesh Coil (16 - 22W)
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Setje O-ringen
1x E-liquid*

* De Vaporesso VM Solo 22 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Vaporesso
Batterijcapaciteit 2000mAh
Diameter 22mm
Lengte 114mm
Aansluiting(en) 510 / Micro USB

 

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee