VapeOnly vPipe 3 Kit Ebony

VapeOnly vPipe 3 Kit Ebony

Complete elektrische pijp kit van Ebbenhout met een standaard, batterijen, oplader en extra's.
€ 109,95
Beschrijving

Details

De VapeOnly vPipe 3 Ebony is een elektrische pijp die werkt op een losse 18350 batterij. De pijp beschikt over een tankje met een inhoud van 1,2ml en maakt gebruik van coils die beschikken over een weerstand van 0,7Ω.

VAPEONLY VPIPE 3 EBONY PIJP

De VapeOnly vPipe 3 Ebony is een elektrische pijp met een pijpkop die vervaardigd is uit ebbenhout. De vPipe is te gebruiken zonder dat u op een knopje hoeft te drukken. U hoeft slechts aan het mondstuk te zuigen om de pijp te activeren. Wanneer u inhaleert, zal de LED indicator in de kop van de vPipe 3 Ebony rood oplichten.

DE BATTERIJ

De VapeOnly vPipe 3 Ebony werkt op een verwisselbare 18350 batterij. Deze meegeleverde batterij beschikt over een capaciteit van 1300mAh. De vPipe 3 Ebony beschikt niet over een Micro USB poort. Wanneer u de batterij op wilt laden, dient u gebruik te maken van de meegeleverde externe oplader. De batterij wordt op deze manier efficiënt opgeladen en de pijp wordt niet belast. Door de messing top cap van de pijpkop te schroeven, kunt u de batterij uit de ebbenhouten pijpkop halen.

DE CLEAROMIZER

In het mondstuk van de VapeOnly vPipe 3 Ebony vindt u een e-liquid tankje met een inhoud van 1,7ml. Door het mondstuk los te draaien van de pijp, kunt u het tankje bijvullen met e-liquid. In het mondstuk vindt u tevens de coil unit. De VapeOnly vPipe 3 Ebony werkt met BVC coils die beschikken over een weerstand van 0,7Ω.

Inhoud van de set

AantalItem
1x VapeOnly vPipe 3 Body
1x 0,7Ω VapeOnly vAir-P Coil
1x VapeOnly vPipe 3 Clearomizer
1x Mondstuk
2x VapeOnly 18350 Li-ion Batterijen
1x VapeOnly Li-ion Oplader (inclusief kabel)
1x Lederen Standaard
1x Extra tankglaasje
1x Set extra rubberen O-ringen
1x Handleiding


* De VapeOnly vPipe 3 Starter Kit Ebony wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk VapeOnly
Batterijcapaciteit 1x 1300mAh (1 losse batterijen)
Tankinhoud 1,2ml
Afmetingen 100mm (b) x 50mm (l) x 155mm (h)

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee