Smok Stick X8 Kit

Smok Stick X8 Kit

Complete elektrische sigaret met sub-ohm coils, de 3000mAh batterij en een 2ml clearomizer met airflow control.
€ 42,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Smok Stick X8 is een elektrische sigaret welke beschikt over een batterij met een vermogen van 3000mAh. De Smok Stick X8 wordt geleverd met een TFV8 X-Baby clearomizer die over een top airflow-systeem beschikt.

DE BATTERIJ

De penvormige Smok Stick X8 beschikt over een ingebouwde batterij. Deze batterij heeft een vermogen van 3000mAh. De batterij kan worden opgeladen door gebruik te maken van de meegeleverde Micro USB oplaadkabel. De batterij beschikt over de pass through techniek. Dat betekent dat u de Smok tijdens het opladen gewoon kunt gebruiken. De batterij beschikt over een 510 aansluiting, waardoor iedere clearomizer die beschikt over een 510 aansluiting op de batterij gebruikt kan worden.

In de batterijknop van de Smok Stick X8 batterij is een LED lampje geïntegreerd. Dit LED lampje fungeert als batterij indicator. Na ieder trekje dat u neemt, zal het LED lampje vier keer knipperen. Knippert het LED lampje 15 keer? Dan betekent dat dat het voltage van uw batterij lager dan 3,3V is en dat u uw batterij dient op te laden.

De Smok Stick X8 batterij is voorzien van diverse beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. Zo beschikt de batterij over een beveiliging die er voor zorgt dat de batterij geen spanning meer afgeeft wanneer u de batterijknop langer dan acht seconden ingedrukt houdt. Oververhitting wordt op deze manier voorkomen. Daarnaast beschikt de batterij over een lage weerstandsbeveiliging, kortsluiting beveiliging en beveiliging tegen een te laag voltage.

SMOK TFV8 X-BABY TANK

De Smok TFV8 X-Baby clearomizer beschikt over een inhoud van 2ml en maakt gebruik van een schuif-vulsysteem. Door de top cap (de bovenste ring) tegen de klok in te schuiven, komt het reservoir open te staan. U kunt de clearomizer nu via het daarvoor bestemde gat vullen, en deze daarna sluiten door de top cap met de klok mee dicht te schuiven.

De TFV8 X-Baby beschikt over een top airflow-systeem. Door aan de ring onder de top cap te draaien, kunt u de luchttoevoer naar wens instellen. Zet u de Airflow helemaal open dan zal de damp koeler zijn dan wanneer u deze zo goed als dicht draait. Ook heeft de luchttoevoer invloed op de hoeveelheid damp die de TFV8 X-Baby afgeeft.

    • Let op: De coils voor deze kit hebbe lage weerstanden om sub-ohm mee te dampen. Voor beginnende dampers kan dit te heftig zijn. Bij dergelijke coils dient u gebruik te maken van dikkere e-liquids waarbij het VG-gehalte minimaal 60% is. Een lager VG-gehalte kan voor lekkage zorgen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Stick X8 Batterij
1x Smok TFV8 X-Baby Beast Tank
2x 0,25Ω X-Baby M2 Dual Coil
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve onderdelen
1x Smok Vapeband
1x E-liquid*


* Deze Smok Stick X8 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 3000mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 145mm
Diameter 24.5mm
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee