Smok Stick N18 Kit

Smok Stick N18 Kit

Compacte e-sigaret met een 1300mAh instelbare batterij, luchttoevoerregeling en een topfill clearomizer.
€ 24,95
Beschrijving

Details

Compacte e-sigaret met een 1300mAh instelbare batterij, luchttoevoerregeling en een topfill clearomizer.

Batterij

De SMOK Stick N18 beschikt over een ingebouwde batterij van 1300mAh. Aan de onderkant bevindt zich een draairing waardoor de wattage van de batterij is in te stellen. De wattage is naar wens in te stellen van 9 tot 30Watt.

Clearomizer

De SMOK Stick N18 maakt gebruik van een topfill systeem. Dit betekent dat het apparaat aan de bovenkant te vullen is, door de bovenkant van de tank los te draaien. Vervolgens kan de tank gevuld worden met e-liquid naar keuze door de buitenste gaten van de clearomizer.

De SMOK Stick N18 set wordt standaard geleverd met de SMOK Nord 0.6Ohm mesh coil en de SMOK Nord 1.4Ohm regular coil. Deze zijn beide bedoel om van mond naar long (MTL). te inhaleren, maar hebben een verschillend wattage advies.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Stick N18
1x Nord Mesh 0.6Ω coil
1x Nord Regular 1.4Ω coil
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* De Smok Stick N18 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 1300mAh
Tankinhoud 2ml
Vermogen 9 tot 30 Watt
Afmetingen 145mm (l) x 18 mm (b)
Gewicht 88,3g
Aansluiting USB Type-C

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee