Smok Priv N19 Kit

Smok Priv N19 Kit

Elektrische sigaret met 1200mAh instelbare batterij tot en met 30W. Inclusief 2ml top-fill clearomizer.
€ 34,95
Beschrijving

Details

De SMOK Priv N19 is een elektrische sigaret met een maximale output van 30 Watt. De Priv N19 werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 1200mAh en wordt geleverd met de SMOK Vape Pen Nord 19 Tank die over een inhoud van 2ml beschikt. De batterij is instelbaar en beschikt over vier wattage niveaus.

SMOK Priv N19 batterij

De SMOK Priv N19 werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 1200mAh. Op het display, dat zich aan de voorkant van de Priv N19 bevindt, kunt u alle relevante informatie aflezen. Ook de resterende batterijcapaciteit ziet u hier.

De streepjes die bovenin het display weergegeven zijn, geven de resterende batterijcapaciteit aan. Branden er vijf lampjes? Dan is de batterij voor meer dan 80% vol. Wanneer er vier lampjes branden, is de batterij voor 60% tot 80% vol. Wanneer er drie lampjes branden, is de resterende capaciteit 40% tot 60%. Bij twee streepjes is dat 20% tot 40%. Wanneer er nog één lampje brandt, is de batterij bijna leeg en dient u deze op te laden.

Is de batterij bijna leeg en wenst u deze op te laden? Dan dient u gebruik te maken van het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje. Het display zal aangeven dat de batterij aan het opladen is. Ook kunt u op het display zien wanneer de batterij volledig opgeladen is.

    • Let op: Een AC adapter voor in het stopcontact is niet meegeleverd, maar kunt u hier aanschaffen.

Variabel wattage

De SMOK Priv N19 beschikt over een functionaliteit waarbij u de mogelijkheid hebt om het wattage naar wens in te stellen. De SMOK beschikt over de modi Min (5W), Soft(10W), Norm(20W) en Hard(30W). Door gebruik te maken van de kleine knop die u onder het display vindt, kunt u uw instellingen wijzigen.

SMOK Vape Pen Nord19 Tank

De SMOK Vape Pen Nord19 Tank heeft een inhoud van 2ml en werkt op Nord Mesh coils. Aan de onderkant bevindt zich een draairing, waarmee u de luchttoevoer naar wens in kunt stellen. Om de tank te vullen met e-liquid, dient u de top cap van de tank af te draaien. U kunt de tank via de langwerpige gaten vullen. De coil unit kunt u verwisselen door de atomizer base los te draaien van de tank. Wanneer u dat gedaan hebt, kunt u de coil uit de tank trekken en een nieuwe plaatsen.

    • Let op: Bij de SMOK Vape Pen N19 worden twee coils geleverd, namelijk de Nord Mesh 0,6Ω coil en de Nord Mesh-MTL 0,8Ω coil.

Beveiliging

De SMOK Priv N19 is voorzien van verschillende beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de SMOK per ongeluk in uw broekzak aan gaat kunt u deze op slot zetten door vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Door nogmaals vijf keer op de batterijknop te drukken wordt de SMOK weer ontgrendeld. De SMOK heeft tevens een beveiliging tegen kortsluiting. Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen, wordt de SMOK uitgeschakeld als de spanning van de accu zakt onder 3,3 Volt.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Priv N19 MOD
1x Smok Vape Pen Nord 19 Tank
1x 0,6Ω Nord Mesh Coil
1x 0,8Ω Nord Mesh MTL Coil
1x Reserve onderdelen
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok Priv N19 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 1200mAh
Tankinhoud 2ml
Diameter 19mm
Lengte 122mm
Aansluiting(en) 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee