Smok Priv M17 Kit

Smok Priv M17 Kit

Complete elektrische sigaret met twee sub-ohm coils, een 1200mAh batterij en een top-fill clearomizer van 2ml.
€ 36,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Smok Priv M17 Starter kit is een elektrische sigaret die beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 1200mAh. De Smok Priv M17 wordt geleverd met een Stick 17MM clearomizer. Deze clearomizer heeft een inhoud van 2ml.

SMOK PRIV M17

De ingebouwde batterij van de Smok Priv M17 beschikt over een capaciteit van 1200mAh en is op te laden middels het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje. De batterijknop van de Priv M17 bevindt zich aan de voorkant van het apparaat. Door als het ware in de elektrische sigaret te knijpen, wordt deze geactiveerd. Aan de bovenkant van de Smok Priv vindt u een LED indicator. Aan de hand van deze LED indicator kunt u zien wat de resterende batterijcapaciteit van de Priv M17 is.

SMOK STICK 17MM CLEAROMIZER

De Smok Stick 17MM is een clearomizer die gemaakt is van roestvrijstaal en Pyrex glas. De Stick 17MM heeft een inhoud van 2ml en is zodanig ontworpen dat deze via de bovenkant te vullen is. Om de Smok Stick 17MM te vullen met e-liquid, dient u de top cap tegen de klok in van de clearomizer af te schuiven. Vervolgens dient u de e-liquid in het langwerpige gat naar binnen te laten lopen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Priv M17 MOD
1x Smok Stick 17 MM Tank
2x 0,6Ω Stick M17 Dual Coils
1x Reserve onderdelen
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok Priv M17 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 1200mAh
Tankinhoud 2ml
Diameter 17,5mm
Lengte 125mm
Aansluiting(en) 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee