Smok Nord AIO 19 Kit

Smok Nord AIO 19 Kit

Een 1300mAh All In One e-sigaret met een 2ml tank en twee type coils.
€ 29,95
Beschrijving

Details

De Smok Nord AIO 19 is een penvormige elektrische sigaret zonder instelmogelijkheden. De ingebouwde batterij waarop de Smok Nord AIO 19 werkt, beschikt over een capaciteit van 1300mAh. De clearomizer van de Nord 19 beschikt over een inhoud van 2ml. De set wordt geleverd met twee mesh coils.

De batterij

De Smok Nord 19 bestaat uit een cilindervormige batterij die beschikt over een capaciteit van 1300mAh. Op de batterij vindt u de batterijknop. De batterij van de Smok Nord 19 beschikt niet over instelmogelijkheden. Dat betekent dat u deze elektrische sigaret met één druk op de knop kunt gebruiken.

Aan de zijkant van de batterij vindt u een Micro USB poort. Door gebruik te maken van de meegeleverde Micro USB oplaadkabel, kunt u de batterij opladen. Aan de kleur van de geïntegreerde batterijindicator die zich in de batterijknop bevindt, kunt u zien hoe vol uw batterij nog is. Een adapter om uw batterij via netstroom op te laden is niet meegeleverd.

Smok Nord AIO 19 Clearomizer

De Smok Nord 19 is een All-in-One elektrische sigaret. Dat betekent dat de clearomizer onderdeel is van de batterij. De clearomizer van de Nord 19 beschikt over een inhoud van 2ml en kunt u via de bovenkant bijvullen. Door de top cap los te draaien van de clearomizer, kunt u deze via het langwerpige gat aan de zijkant vullen. Het middelste buisje is voor de luchttoevoer. Hier mag geen e-liquid in komen.

Het verwisselen van de coil doet u via de onderkant. Wanneer u de clearomizer losdraait van de batterij, kunt u de coil verwisselen. U kunt deze zo uit de clearomizer trekken. Dat betekent dat u niet in het compartiment waar de e-liquid zich bevindt hoeft te komen. Op deze manier gaat er geen e-liquid verloren wanneer u de coil verwisselt.

De Smok Nord 19 kit wordt geleverd met de Nord Mesh-MTL 0,8Ω coil en de Nord Regular 1,4Ω coil.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Nord AIO 19
1x 0,6Ω Smok Nord Coil
1x 1,4Ω Smok Nord Coil
1x Micro USB Oplaadkabel
1x E-liquid*


* Deze Smok Nord AIO 19 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 1300mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 122,5mm
Diameter 19mm
Aansluiting Micro USB
Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee