SMOK Brit One Mini Kit

SMOK Brit One Mini Kit

Smok
Een krachtige batterij van 1600mAh met een smaakvolle 2ml clearomizer.
€ 39,95

* Vereiste velden

SMOK Brit One Mini Kit

Details

De Smok Brit One Mini Kit bevat een Misub batterij met een capaciteit van 1600mAh. De Brit Mini Flavor Tank heeft een tankinhoud van 2ml. De Smok Brit One Mini Kit is verkrijgbaar is het zwart en zilver.

De Smok Brit One Mini Kit wordt geleverd met twee BM2 Dual Core coils (verdampers) met een weerstand van 0,6Ω en 1,2Ω. Hierdoor is het mogelijk om met de Smok Brit One Mini Kit te sub-ohmen, wat resulteert in een volle en zuivere smaak. De 1,2Ω BM2 Dual Core coil zorgt voor minder damp dan de 0,6Ω en is reeds in de clearomizer (tankje) bevestigd.

Smok Misub Plus Batterij

De Misub Plus batterij van de Smok Brit One Mini beschikt over een capaciteit van 1600mAh. De resterende batterijcapaciteit wordt tijdens het dampen weergegeven. Het lampje rondom de vuurknop zal na elk trekje 4 keer knipperen. Als het lampje 15 keer snel knippert betekent dit dat het voltage lager is dan 3,3V. Op dat moment is het raadzaam om de batterij op te laden. Door gebruik te maken van de meegeleverde micro USB kabel kan de batterij worden opgeladen. Tijdens het opladen kan de Smok Brit One Mini gebruikt worden door middel van de pass-through techniek.

De Smok Misub Plus batterij is voorzien van diverse beveiligingen, waaronder een beveiliging die de batterij uitschakelt als de vuurknop langer dan 8 seconden achter elkaar ingedrukt blijft. Dit om oververhitting te voorkomen. Daarnaast is de Smok Brit One Mini Kit uitgerust met een kortsluitingsbeveiliging, een laag voltage bescherming en een beveliging tegen te lage weerstanden. De batterij wordt dan automatisch uitgeschakeld.

Smok Brit Mini Flavor Tank

De Smok Brit Mini Flavor Tank is gemaakt van roestvrijstaal en beschikt over een pyrex glazen tankje om een zuivere smaak te garanderen. Daarbij maakt de Smok Brit Mini Flavor Tank gebruikt van een Airflow Control. Hiermee kunt u bepalen hoeveel lucht u tijdens het dampen inhaleert. Door de bovenste ring onder de kunststof drip tip (mondstukje) naar links of naar recht te draaien kunt u deze naar wens instellen.

De Smok Brit Mini is zodanig ontworpen dat deze via de bovenkant gevuld kan worden. Door de bovenkant (top cap) eraf te draaien krijgt u toegang tot het tankje. U kunt deze bijvullen langs het pyrex glas en niet in de middelste opening. Dit is namelijk de BM2 coil, als hier direct e-liquid in komt zal deze gaan pruttelen tijdens het dampen. Het verwisselen van de BM2 Dual Core coil gebeurt door de onderkant (base) los te draaien.

Bekijk vergelijkbare e-sigaretten voor de Smok BRIT One Mini.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Misub Batterij
1x Smok Brit Mini Flavor Tank
2x 0,6Ω BM2 Dual Core Coil (15 - 25W)
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve tankglaasje
4x Extra rubberen ringetje
1x Handleiding (Engels)
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 1600mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 110,9mm
Diameter 22mm
Aansluitingen 510 en Micro USB
Gewicht 105g
Kleuren Zwart en Zilver

*) Deze Smok BRIT One Mini Kit wordt geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Andere klanten kochten ook:

Andere klanten kochten ook

Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 1 reviews
Review by johan on 23-03-2017
Een all in one, hoge kwaliteit.
Waardering
Van een strakke trek tot een directe long hit(luchttoevoer verstelbaar), lekt niet en zeker constant in smaak en rook ontwikkeling. Deze heeft mij van het roken afgehouden en ik zal nooit weer roken, dank u Rookwinkel en Smok.

Schrijf een review over de SMOK Brit One Mini Kit

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering