Smok Brit One Mini Kit

Smok Brit One Mini Kit

Een krachtige batterij van 1600mAh met een smaakvolle 2ml clearomizer welke beschikt over top-fill en top-airflow.
€ 37,95
Beschrijving

Details

De Smok Brit One Mini Kit bevat een Misub batterij welke beschikt over een capaciteit van 1600mAh. De Brit Mini Flavor Tank heeft een tankinhoud van 2ml. De Smok Brit One Mini Kit is verkrijgbaar in het zwart en in het zilver.

De Smok Brit One Mini Kit wordt geleverd met twee BM2 Dual Core coils met een weerstand van 1,2Ω en 0,6Ω. Hierdoor is het mogelijk om met de Smok Brit One Mini Kit zowel normaal, als sub ohm te dampen. De 1,2Ω BM2 Dual Core coil, waar normaal mee gedampt kan worden, zorgt voor wat minder damp dan de 0,6Ω, waar sub-ohm mee gedampt kan worden. De 1,2Ω BM2 Dual Core coil is reeds in de clearomizer bevestigd.

Smok Misub Plus Batterij

De Misub Plus batterij van de Smok Brit One Mini beschikt over een capaciteit van 1600mAh. Tijdens het dampen kunt u zien hoe vol de batterij nog is. Het lampje rondom de batterijknop zal na elk trekje knipperen. Als het lampje 15 keer snel knippert, betekent dit dat het voltage lager is dan 3,3V. Op dat moment is het raadzaam om de batterij op te laden. De Smok Misub plus batterij kan worden opgeladen middels de meegeleverde Micro USB kabel. Omdat deze batterij over de pass-trough techniek beschikt, kan deze tijdens het opladen gewoon worden gebruikt.

De Smok Misub Plus batterij is voorzien van diverse beveiligingen. Als eerste kan de batterij in- en uitgeschakeld worden door vijf maal snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Door de batterij van de Smok Brit uit te schakelen wanneer u deze niet gebruikt, voorkomt u dat deze per ongeluk leegloopt in uw broekzak of tas. Daarnaast beschikt de Smok Brit over een beveiliging die de batterij uitschakelt als de batterijknop langer dan 8 seconden wordt ingedrukt. Dit om oververhitting te voorkomen. Ook is de Smok Brit One Mini Kit uitgerust met een kortsluitingsbeveiliging, een laag voltage bescherming en een beveiliging tegen te lage weerstanden. De batterij wordt bij een van deze storingen automatisch uitgeschakeld.

Smok Brit Mini Flavor Tank

De Smok Brit Mini Flavor Tank is gemaakt van roestvrijstaal en beschikt over een Pyrex glazen tankje. Daarnaast beschikt de Smok over een airflow control, zodat u zelf kunt bepalen hoeveel lucht u tijdens het dampen inhaleert. De airflow control is in te stellen door de bovenste ring onder de kunststof drip tip naar links of naar recht te draaien.

De Smok Brit Mini is zo ontworpen dat deze via de bovenkant gevuld kan worden. Door de top cap eraf te draaien, krijgt u toegang tot het tankje. U kunt deze bijvullen door de e-liquid langs de zijkant via het Pyrex glaasje naar binnen te laten lopen. Zorg dat de e-liquid niet in de middelste opening terecht komt. Dit is namelijk de BM2 coil. Als hier direct e-liquid in komt, zal deze gaan pruttelen tijdens het dampen.

Het verwisselen van de BM2 Dual Core coil gebeurt door de onderkant (base) los te draaien. Indien de Smok Brit Mini nog e-liquid bevat, is het raadzaam om deze ondersteboven te houden wanneer u de BM2 Dual Core coil gaat vervangen.

Bekijk vergelijkbare e-sigaretten voor de Smok BRIT One Mini.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Misub Batterij
1x Smok Brit Mini Flavor Tank
2x 0,6Ω BM2 Dual Core Coil (15 - 25W)
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve tankglaasje
4x Extra rubberen ringetje
1x Handleiding (Engels)
1x E-liquid*

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 1600mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 110,9mm
Diameter 22mm
Aansluitingen 510 en Micro USB
Gewicht 105g
Kleuren Zwart en Zilver

*) Deze Smok BRIT One Mini Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid met een smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee