Kanger SUBVOD

Kanger SUBVOD

Grotere versie van de Top eVod met een batterijcapaciteit van 1300mAh en eenvoudig te vullen 1,9ml Toptank Nano.
€ 39,95

* Vereiste velden

Kanger SUBVOD

Details

De Kangertech SUBVOD is de grotere versie van de Kangertech Top EVOD. De SUBVOD beschikt over een tankje welke via de bovenkant met e-liquid gevuld kan worden. De Kangertech SUBVOD is beschikbaar in de kleuren zwart, wit, zilver, blauw, paars en roze.

Toptank Nano

De Toptank Nano clearomizer heeft een inhoud van 1,9ml en beschikt over een Pyrex glass tankje. Door de opbouw van de clearomizer, kan het tankje via de bovenkant worden bijgevuld. Dit doet men door de ring onder het mondstuk los te schroeven. De Toptank Nano beschikt over een Airflow Control. Hiermee kunt u de hoeveelheid lucht die u inhaleert instellen.

Coil Unit

De coil unit van een elektrische sigaret moet zo nu en dan vervangen worden. Als u na een aantal weken merkt dat de smaak van uw e-liquid verandert of branderig gaat smaken, is uw coil unit versleten en moet deze vernieuwd worden. Dit doet u door de Toptank Nano los te maken van de batterij. Als u dit gedaan heeft, schroeft u de base los van het mondstuk. Nu kunt u de coil eraf schroeven en een nieuwe plaatsen. Zet het geheel terug in elkaar, en uw elektrische sigaret is weer klaar voor gebruik.

De Toptank maakt gebruik van een SSOCC coil, wat staat voor Stainless Steel Organic Cotton Coil. De meegeleverde SSOCC heeft een gloeidraad van roestvrij staal met een weerstand van 0,5Ω. De SSOCC is ook verkrijgbaar in twee hogere weerstanden, namelijk 1,2Ω en 1,5Ω. Met deze hogere weerstanden zal het dampen iets minder intens zijn dan met de 0,5Ω SSOCC.

    • Wanneer een coil voor het eerst in de Kangertech SUBVOD gebruikt wordt, is het raadzaam om een paar druppels e-liquid op het katoen te druppelen, en het apparaat daarna 10 tot 15 minuten te laten rusten. Hierdoor is de kans op zogenoemde “dry hit”, welke voor een verbrande smaak zorgen, kleiner.

De Kangertech SUBVOD Batterij

De SUBVOD batterij beschikt over een capaciteit van 1300mAh en kan worden opgeladen middels de meegeleverde micro USB oplaadkabel. Aan de onderkant van de batterij zit een Micro USB poort. Tijdens het opladen kan de Kangertech SUBVOD worden gebruikt. Voor laden via het stopcontact is een AC adapter nodig. Deze wordt niet meegeleverd, maar kunt u hier bestellen. De SUBVOD batterij beschikt over een eGo/510 aansluiting, wat deze batterij geschikt maakt voor vrijwel elk type clearomizer.

Beveiliging

De Kangertech SUBVOD is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. In de verpakking is de batterij vaak vergrendeld. Om deze in gebruik te nemen dient u vijf keer snel op de vuurknop te drukken alvorens u deze kunt gebruiken. Door vijf keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken zal het LEDje gaan knipperen om aan te geven dat de batterij is in- of uitgeschakeld. Op deze manier kan worden voorkomen dat de SUBVOD per ongeluk aangaat als deze is opgeborgen in een broek of tas. De SUBVOD batterij is tevens beschermd tegen oververhitting. Wanneer de vuurknop langer dan 10 seconden ingedrukt is, zal de SUBVOD afslaan.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Kangertech Toptank Nano
1x Kangertech SUBVOD Batterij
1x 0,5Ω SSOCC Coil Unit
1x Kangertech micro USB oplaadkabel
1x Reserve pyrex glaasje
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Kanger SUBVOD wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Kangertech
Batterijcapaciteit 1300mAh
Tankinhoud 1,9ml
Lengte 130mm
Diameter 18,5mm
Gewicht 238g
Aansluiting eGo/510
Kleuren zwart, wit, zilver, blauw, paars en roze

Andere klanten kochten ook:

Andere klanten kochten ook

Beoordelen

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering