Kanger EMOW

Kanger EMOW

Complete starterset voor veeleisende dampers. Met extra grote batterij, dubbele coil unit en Air Control Valve.
€ 54,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Kanger EMOW is een starter set met een batterij die een capaciteit heeft van 1300mAh. Het voltage is in drie stappen regelbaar. Daarnaast bevat de clearomizer een Air Control Valve, om de luchttoevoer in te stellen.

EMOW Clearomizer

De clearomizer is de tank die de e-liquid bevat. Hierin bevindt zich tevens de coil unit. De coil unit zet de e-liquid om in damp, die u vervolgens kunt inhaleren. De Kanger EMOW clearomizer heeft een metalen buitenkant met een kijkglaasje, zodat u kunt zien hoeveel liquid er nog in het tankje zit. De binnenkant is gemaakt van Pyrex glass.

De EMOW maakt gebruik van Kanger Upgraded Dual Coil Units. Deze coil units bevatten twee lontjes en twee gloeidraden. Bij deze set zitten in totaal zes coil units.

De batterij

De Kanger EMOW batterij heeft een capaciteit van 1300mAh. Het voltage is regelbaar in drie stappen. Door 3 keer snel achter elkaar op de knop te drukken kunt u schakelen tussen 3,7 Volt, 4,2 Volt en 4,8 Volt. Het lampje zal dan rood, groen of wit gaan branden.

De batterij bevat tevens een beveiliging om te zorgen dat deze niet per ongeluk in uw broekzak of tas aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen drukt u vijf keer snel achter elkaar op het knopje. Het opladen duurt met de meegeleverde lader ongeveer drie uur.

eGo en 510 Aansluiting

De Kanger EMOW batterij is voorzien van de eGo en de 510 aansluiting.

Inhoud van de set

AantalItem
1x  Kanger EMOW Batterij
1x Kanger AeroTank MOW
6x Kanger Upgraded Dual Coil Unit
1x USB oplaadkabel
1x 230V Adapter
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze starter set wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Kangertech
Batterijcapaciteit 1300mAh
Tankinhoud 1,8ml
Diameter 16,5mm
Lengte 150mm
Gewicht 83g
Aansluiting(en) eGo

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee