Justfog Q14 PT Kit

Justfog Q14 PT Kit

Starter Kit met airflow control clearomizer van 2ml en een 650 of 900mAh passthrough batterij.
€ 34,95
  • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Justfog Q14 PT Kit is verkrijgbaar in verschillende batterijcapaciteiten, namelijk 650mAh en 900mAh. De Justfog Q14 PT Kit beschikt over Airflow Control en gebruikt organic cotton coils. De Justfog Q14 PT Kit wordt geleverd met een pass through batterij. Hierdoor is tijdens het opladen de batterij gewoon te gebruiken. De batterij heeft een micro USB aansluiting, zodat ‘ie middels een USB oplaadkabel opgeladen kan worden.

Passthrough Batterij

De onderkant van de batterij is voorzien van een Micro USB aansluiting waarmee de batterij kan worden opgeladen. De meegeleverde USB kabel kunt u aansluiten op een adapter voor in het stopcontact, of de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Een adapter voor in het stopcontact kunt u hier aanschaffen.

De pass through batterij heeft een indicator voor de resterende batterijcapaciteit, zodat u altijd weet hoe vol de batterij nog is. Aan de hand van de kleur van het geïntegreerde LED lampje kunt u zien hoeveel batterijcapaciteit uw e-sigaret nog heeft.

 • Wit: 75% - 100%
 • Blauw: 50% - 75%
 • Groen: 25% - 50%
 • Rood: < 25%

De Justfog PT Batterijen zijn van het Constant Voltage type, wat betekent dat het geleverde voltage constant hetzelfde is, ongeacht de resterende batterijlading.

U kunt kiezen uit een 650mAh of een 900mAh batterij. De 900mAh batterij gaat een stuk langer mee dan de 650mAh batterij, maar is een stukje langer dan het 650mAh model.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Justfog Q14 Clearomizer
1x Justfog 1453 PT Batterij
3x Justfog Organic Cotton Coil
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


*) Deze Justfog Q14 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 650mAh of 900mAh
Tankinhoud 1,8ml
Diameter 14,1mm
Lengte 163mm
Gewicht 60g
Aansluiting(en) 510/eGo

Reviews
  • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

   Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee