Justfog P16A Starter Kit

Justfog P16A Starter Kit

Een kleinere versie van de Q16 Kit met een capaciteit van 900mAh en 1,9ml tankinhoud.
€ 26,95
Beschrijving

Details

De Justfog P16A Starter Kit beschikt over een J-Easy 3 batterij waarmee het voltage in 3 stappen ingesteld kan worden. De batterij heeft een capaciteit van 900mAh en het voltage kan ingesteld worden van 3,4V tot 4,2V. De Justfog P16A Starter Kit wordt geleverd met een coil unit van 1,6Ω.

J-Easy 3 Batterij

De J-Easy 3 Batterij, beschikt over een capaciteit van 900mAh. Het voltage is in 3 stappen in te stellen van 3,4 volt tot en met 4,2 volt. Op de batterij wordt dit aangeduid middels de drie lampjes. U kunt de voltage-stand instellen door op het kleine ronde knopje te drukken, u ziet dan het lampje verspringen. Aan de onderkant van de J-Easy 3 batterij zit een micro USB aansluiting om op te laden. De J-Easy 3 batterij beschikt over beveiligingen die kortsluiting, oververhitting en over- of onderladen tegen gaan.

Justfog P16A Clearomizer

De Justfog P16A clearomizer van Justfog is gemaakt van verchroomd messing en getint Pyrex glas. De 510 aansluiting en een diameter van 16mm maakt deze clearomizer ook geschikt voor gebruik met andere 510 batterijen. De instelbare airflow ring aan de onderkant van de clearomizer maakt het mogelijk de luchttoevoer in te stellen. Om de coil te kunnen verwisselen dient u de clearomizer gelijktijdig te draaien en drukken. Dit is een kinderslot.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Justfog J-Easy 3 Batterij
1x Justfog P16A Clearomizer
1x 1,6Ω Justfog Organic Cotton Coil
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Justfog P16A Starter Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 900mAh
Tankinhoud 1,9ml
Diameter 16mm
Lengte 120mm
Gewicht 58g
Aansluiting(en) 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee