Justfog P14A Starter Kit

Justfog P14A Starter Kit

Deze starter kit bestaat uit een 900mAh batterij en een 1,9ml topfill clearomizer met airflow control.
€ 26,95

* Vereiste velden

Justfog P14A Starter Kit

Details

De Justfog P14A Kit bestaat uit een batterij die beschikt over een capaciteit van 900mAh. In deze batterij zit de clearomizer bevestigd.

Justfog P14A Kit Batterij

De batterij van de Justfog P14A Kit beschikt over een capaciteit van 900mAh. Aan de hand van een LED indicator kunt u zien hoe vol uw batterij nog is. Is het lampje wit, dan is de batterij voor 75% tot 100% vol. Brandt het lampje blauw, dan is de batterij voor 50% tot 74% vol. Als het lampje groen brandt, is de resterende capaciteit van uw batterij nog 15% tot 49%. Als het lampje rood brandt, dient de batterij opgeladen te worden. De resterende batterijcapaciteit is dan minder dan 15%.

Om de batterij van de Justfog P14A Kit op de laden, dient u gebruik te maken van een Micro USB kabel. De Micro USB dient u in de Micro USB poort van de Justfog P14A Kit batterij te steken. De andere kant steekt u in de USB poort van bijvoorbeeld een computer of adapter voor in het stopcontact. Als u dit gedaan heeft, zal het LED lampje rood branden. Brandt het lampje blauw, dan is uw Justfog volledig opgeladen.

Justfog P14A Clearomizer

De Justfog P14A clearomizer van Justfog is gemaakt van verchroomd messing en getint Pyrex glas. De 510 aansluiting en een diameter van 16mm maakt deze clearomizer geschikt is voor gebruik met andere 510 batterijen. De instelbare airflow ring aan de onderkant van de clearomizer maakt het mogelijk de luchttoevoer in te stellen. Om de coil te kunnen verwisselen dient u de clearomizer gelijktijdig te draaien en drukken. Dit is een kinderslot.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Justfog Compact Batterij
1x Justfog P14A Clearomizer
1x Justfog Organic Cotton Coil 1,6Ω
1x E-liquid*


*) Deze Justfog P14A Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 900mAh
Tankinhoud 1,9ml
Diameter Clearomizers 14mm
Aansluiting 510 / Micro USB

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering