Justfog Compact 16 Kit

Justfog Compact 16 Kit

1400mAh Compact 16 kit met 1,9ml Q16PRO clearomizer en instelbaar voltage met drie standen.
€ 49,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Justfog Compact 16 kit beschikt over een ingebouwde batterij waarmee het voltage op drie niveaus ingesteld kan worden. De body is gemaakt van PU leder en de batterij heeft een capaciteit van 1400mAh. De kit wordt daarnaast geleverd met de Q16PRO clearomizer, welke een inhoud van 1,9ml heeft. Een Justfog Organic Cotton Coil, die over een weerstand van 1,6Ω beschikt, is tevens inbegrepen.

Justfog Compact16 batterij

De Justfog Compact16 heeft een geïntegreerde batterij die beschikt over een capaciteit van 1400mAh. Het voltage van deze batterij kan op drie niveaus ingesteld worden. U kunt de batterij instellen op 3,4 volt, 3,8 volt en op 4,2 volt. Aan de hand van de drie LED lampjes die u op de bovenkant van de body vindt, kunt u zien op welke instelling u de Compact16 batterij hebt staan. Brandt er één lampje, dan staat de Compact16 ingesteld op 3,4V. Wanneer er twee lampjes branden is dat 3,8V. Branden alle drie de lampjes? Dat staat de Compact16 ingesteld op 4,2V. Het voltage is in te stellen door op het kleine knopje dat u aan de zijkant van de body vindt te drukken.

De grote ronde knop die u aan de bovenkant van de body vindt, is de batterijknop. Om de batterij van de Justfog Compact16 in te schakelen, dient u vier keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Op eenzelfde manier kunt u de batterij weer uitschakelen.

Het LED lampje dat zich in de batterijknop bevindt, is een geïntegreerde batterijindicator. Deze indicator geeft aan de hand van de kleur van het lampje aan hoe vol uw batterij nog is. Brandt het lampje wit? Dan is uw batterij voor 100% tot 65% vol. Wanneer het lampje blauw brandt, is de resterende batterijcapaciteit 64% tot 30%. Kleurt het lampje rood, dan is de resterende capaciteit minder dan 30% en dient u uw batterij op te laden. Wanneer de batterij volledig leeg is, zal het rode lampje vier keer knipperen. Het opladen van de batterij doet u door gebruik te maken van de meegeleverde Micro USB oplaadkabel.

    • Let op: Een AC adapter is niet inbegrepen bij deze set. U kunt de Micro USB oplaadkabel gebruiken in elke gewenste USB poort die spanning afgeeft. Wenst u de Justfog Compact16 via het stopcontact op te laden? Schaf dan hier een AC adapter aan.

Justfog Q16PRO Clearomizer

De Justfog Q16PRO clearomizer is gemaakt van geanodiseerd aluminium en Pyrex glas. De 510 aansluiting en de diameter van 16mm maakt dat deze clearomizer geschikt is voor gebruik met andere 510 batterijen. Aan de onderkant van de clearomizer vindt u een draaibare ring, waarmee het mogelijk is om de luchttoevoer naar wens in te stellen.

De Q16PRO clearomizer kan via de bovenkant gevuld worden. Door de top cap los te draaien van de clearomizer, komt de tank vrij. De e-liquid dient langs het glas in de tank gedaan te worden. In het metalen buisje dat u in het midden vindt, dient geen e-liquid terecht te komen. Dit buisje dient voor de luchttoevoer. Het vervangen van de coil unit doet u via de onderkant van de clearomizer.

De Justfog Compact16 kit wordt geleverd met één Justfog Organic Cotton Coil, welke een weerstand van 1,6Ω heeft.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Justfog Compact16 Batterij
1x Justfog Q16 Pro Clearomizer
1x 1,6Ω Justfog Organic Cotton Coil
1x Justfog USB Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Justfog Compact 16 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 1400mAh
Tankinhoud 1,9ml
Diameter 16,5mm
Lengte 58mm
Gewicht 94g
Aansluiting(en) 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee