Justfog Compact 14 Kit

Justfog Compact 14 Kit

Deze Compact 14 Kit van 1500mAh heeft een tankinhoud van 1,8ml en batterijindicator.
€ 27,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De JUSTFOG Compact 14 kit bestaat uit een batterij die beschikt over een capaciteit van 1500mAh. De JUSTFOG wordt geleverd met de Q14 clearomizer. Deze tank heeft een inhoud van 1,8ml.

JUSTFOG COMPACT 14 KIT BATTERIJ

De batterij van de JUSTFOG Compact 14 beschikt over een capaciteit van 1500mAh. Dat betekent dat u bij normaal gebruik ruim twee dagen gebruik kunt maken van deze JUSTFOG. U kunt de batterij opladen door gebruik te maken van de meegeleverde Micro USB oplaadkabel. Een adapter voor in het stopcontact is niet meegeleverd.

De batterij van de JUSTFOG beschikt over een LED indicator, waarmee u kunt zien wat de resterende batterijcapaciteit is. Branden alle drie de LED lampjes? Dan is uw batterij 100% tot 70% vol. Wanneer er twee lampjes branden, is dit 69% tot 30%. Als er één lampje brandt, heeft de batterij nog 30% van zijn capaciteit. Wanneer de drie lampjes vier keer knipperen, is uw batterij leeg en dient u deze op te laden.

De batterij beschikt over de constant voltage functie. Dat betekent dat ongeacht hoe vol uw batterij is, deze altijd evenveel spanning afgeeft.

JUSTFOG Q14 CLEAROMIZER

De Q14 clearomizer van JUSTFOG is gemaakt van Pyrex glas en beschikt over een inhoud van 1,8ml. De clearomizer is zo ontworpen, dat het opspatten van e-liquid verleden tijd is. Daarnaast beschikt de Q14 clearomizer over airflow control. Door aan de zwarte ring die zich op de clearomizer bevindt te draaien, kunt u de luchttoevoer naar wens instellen. De Q14 heeft tevens een verborgen functie. Door de airflow control ring andersom te monteren, zorgt u ervoor dat de luchtgaatjes een halve maat kleiner zijn. Hierdoor is de luchttoevoer instelbaar op maar liefst acht niveaus.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Justfog Compact 14 Batterij
1x Justfog Q14 clearomizer
1x Justfog Organic Cotton Coil 1,6Ω
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Justfog Compact 14 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 900mAh
Tankinhoud 1,8ml
Diameter Clearomizers 14mm
Aansluiting 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee