Justfog C14 PT Single Kit

Justfog C14 PT Single Kit

Justfog
Justfog C14 Single Kit verkrijgbaar in diverse kleuren met 650mAh of 900mAh passthrough batterij.
€ 35,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Vereiste velden

Justfog C14 PT Single Kit

Details

De Justfog C14 PT Single Kit heeft een top coil ontwerp voor extra warme damp. De Justfog C14 PT elektrische sigaret wordt geleverd met een pass-through batterij. Deze batterijen hebben een USB aansluiting zodat ze gemakkelijk kunnen worden opgeladen. Tijdens het laden is de batterij gewoon te gebruiken.

Passthrough Batterij

De Justfog C14 PT Single Kit wordt geleverd met een pass-through batterij, wat betekent dat u de elektriche sigaret tijdens het opladen kunt blijven gebruiken. De onderkant van deze batterij is voorzien van een USB aansluiting waarmee de batterij kan worden opgeladen. Het bijzondere van de pass-through batterij is dat de elektrische sigaret gebruikt kan worden terwijl deze wordt opgeladen. De meegeleverde USB kabel kunt u aansluiten op een adapter van een mobiele telefoon, laptop of computer. Een AC adapter wordt niet meegeleverd maar is wel los verkrijgbaar.

De Justfog PT batterij is uitgerust met een batterij indicator. Aan de hand van de kleur van het geïntegreerde LED lampje kunt u zien hoeveel batterijcapaciteit uw e-sigaret nog heeft. De Justfog PT Batterijen zijn van het Constant Voltage type, wat betekent dat het geleverde voltage constant hetzelfde is, ongeacht de resterende batterijlading. De hoeveelheid damp en de smaak blijft altijd gelijk, ook al is uw batterij bijna leeg.

U kunt kiezen uit een 650mAh of een 900mAh batterij. De 900mAh batterij gaat een stuk langer mee dan de 650mAh batterij. Echter, deze batterij is een stukje langer dan het 650mAh model.

De Justfog C14 PT Kit is tevens verkrijgbaar in een dubbele set, namelijk de Justfog C14 PT Double Kit. In de set zitten twee volledige e-sigaretten. Hierdoor heeft u er altijd één extra achter de hand.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Justfog C14 Clearomizer
1x Justfog 1453 PT Batterij
3x Justfog Organic Cotton Coil 1,6Ω
1x USB oplaadkabeltje
1x Handleiding
1x Gratis e-liquid*

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 650mAh of 900mAh
Tankinhoud 1,8ml
Diameter 14,1mm
Lengte 145mm
Gewicht 50,5g
Aansluiting(en) 510/eGo


*) Alle starter sets worden geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 2 reviews
Review by bree albert on 30-10-2016
zeergoed wil niets anders meer zeer fijn 100/persent goed als een van de beste oplosing zeker 5sterren
Waardering
ik heb ze nog maar een week en heb tot nu toe geen sigartten meer gerookt
Review by BlancoI on 14-07-2016
Zeer goed
Waardering
Na een ego c4 en terugval nu deze. Rookt heel erg goed. Veel damp goede smaak. Uitstekende coil. Geen verbrande draadjes meer

Schrijf een review over de Justfog C14 PT Single Kit

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering