Justfog C14 PT Kit

Justfog C14 PT Kit

Opvolger van de 1453, verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen met 650mAh of 900mAh pass-through batterij.
€ 29,95
Beschrijving

Details

De Justfog C14 PT Kit is verkrijgbaar in een single en double uitvoering, waarbij u één of twee complete elektrische sigaretten ontvangt. De Justfog C14 PT Double Kit heeft een top coil ontwerp en gebruikt organic cotton coils. De Justfog C14 PT elektrische sigaret wordt geleverd met pass-through batterijen. Deze batterijen hebben een micro USB aansluiting, zodat ze via een Micro USB kabel kunnen worden opgeladen. Tijdens het laden zijn deze batterijen gewoon te gebruiken.

Passthrough Batterij

De Justfog C14 PT Double Kit wordt geleverd met twee pass-through batterijen, wat betekent dat u deze elektrische sigaret tijdens het opladen kunt blijven gebruiken. De onderkant van deze batterijen is voorzien van een Micro USB aansluiting waarmee de batterij kan worden opgeladen. De meegeleverde USB kabel kunt u aansluiten op een adapter voor in het stopcontact, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Een adapter voor in het stopcontact kunt u hier aanschaffen.

De Pass Through batterij heeft een indicator voor de resterende batterijcapaciteit zodat u altijd weet hoe vol de batterij nog is. De Justfog PT batterij is uitgerust met een batterij indicator. Aan de hand van de kleur van het geïntegreerde LED lampje kunt u zien hoeveel batterijcapaciteit uw e-sigaret nog heeft.

  • Wit: 75% - 100%
  • Blauw: 50% - 75%
  • Groen: 25% - 50%
  • Rood: < 25%

De Justfog PT Batterijen zijn van het Constant Voltage type, wat betekent dat het geleverde voltage constant hetzelfde is, ongeacht de resterende batterijlading. U kunt kiezen uit een 650mAh of een 900mAh batterij. De 900mAh batterij gaat langer mee dan de 650mAh batterij, maar is een stukje langer dan het 650mAh model.

Inhoud van de set

AantalItem
1x / 2x Justfog C14 Clearomizer
1x / 2x Justfog 1453 PT Batterij
2x / 4x Justfog Organic Cotton Coil
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Justfog C14 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 650mAh of 900mAh
Tankinhoud 1,8ml
Diameter 14,1mm
Lengte 145mm
Gewicht 50,5g
Aansluiting(en) 510/eGo

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee