Justfog 1453 PT Single Kit

Justfog 1453 PT Single Kit

Justfog
Starter set met top coil ontwerp voor extra warme damp en USB batterij voor eenvoudig opladen.
€ 29,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Vereiste velden

Justfog 1453 PT Single Kit

Details

De Justfog 1453 PT is een complete starter set met een top coil ontwerp voor extra warme damp. De PT wordt geleverd met een passthrough batterij. De batterij heeft een USB aansluiting zodat deze gemakkelijk kan worden opgeladen en kan tijdens het laden gewoon worden gebruikt.

1453 Clearomizer

De 1453 clearomizer is een combinatie van het tankje waar de e-liquid ingaat en een coil unit om de vloeistof om te zetten in damp. De clearomizer heeft een capaciteit van 1,6ml. De coil unit bevindt zich aan de bovenkant van het tankje, wat resulteert in een warmere damp. Na enkele weken gebruik zal de smaak en de hoeveelheid damp afnemen. De coil unit moet dan vervangen worden. Bij deze set worden 4 coil units meegeleverd. Deze zijn ook los verkrijgbaar.

In tegenstelling tot veel andere clearomizers, is de 1453 aan de bovenkant te openen. Vullen gaat eenvoudig door het mondstukje van de clearomizer te draaien en de e-liquid langs de rand in het tankje te laten lopen. Vul het tankje voor 75, 80% en zorg ervoor dat de vloeistof niet in het luchtpijpje komt. Draai het mondstukje terug op het tankje en de clearomizer is gevuld.

Pass Through Batterij

De 1453 PT starter set wordt geleverd met een passthrough batterij, wat betekent dat u de e-sigaret tijdens het opladen kunt blijven gebruiken. Aan de onderkant van deze batterij zit een micro USB poort waarmee de batterij kan worden opgeladen. De meegeleverde USB kabel kunt u aansluiten op een adapter voor in het stopcontact, of op de USB poort van uw computer of een ander apparaat. Een adapter voor in het stopcontact kunt u hier aanschaffen.

De Justfog PT batterij is uitgerust met een batterij indicator. Aan de hand van de kleur van het geïntegreerde LED lampje kunt u zien hoeveel batterijcapaciteit uw e-sigaret nog heeft. De Justfog PT batterijen zijn van het Constant Voltage type, wat betekent dat het geleverde voltage constant hetzelfde is, ongeacht de resterende batterijlading. De hoeveelheid damp en de smaak blijft altijd gelijk, ook al is uw batterij bijna leeg.

U kunt kiezen uit een 650mAh of een 900mAh batterij. De 900mAh batterij gaat bijna 50% langer mee maar is ook een klein stukje langer dan het 650mAh model.

Inhoud van de set

AantalItem
1x  Justfog 1453 PT Batterij
1x Justfog Ultimate 1453 Clearomizer
2x Justfog 1453 Coil Unit
1x USB oplaadkabel
1x Nederlandstalige Handleiding
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 650mAh
Tankinhoud 1,8ml
Diameter 14,1mm
Lengte 145mm
Gewicht 50,5g
Aansluiting(en) 510/eGo


*) Alle starter sets worden geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 2 reviews
Review by Jose on 18-12-2016
zeer goed
Waardering
gebruik deze nu 1 jaar en bevalt prima.
geeft ruim voldoende damp en batterij is ook erg goed. gaat lang mee is is eenvoudig op te laden.
wat ik er ook fijn aan vind is de platte tip. voelt goed aan.
Review by V. on 13-09-2016
Top
Waardering
Mijn eerste dampervaring na 25 jaar roken. Een top startset. Makkelijk in gebruik en smaakt echt goed voor zo'n eenvoudige clearomizer.
Batterij is van topkwaliteit. Duidelijke indicatoren en een zeer constant voltage.

Schrijf een review over de Justfog 1453 PT Single Kit

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering