Joyetech UNIMAX 22

Joyetech UNIMAX 22

Joyetech
Krachtige en eenvoudig te gebruiken 2200mAh e-sigaret met sub-ohm coils en leerachtige look.
€ 39,95

* Vereiste velden

Joyetech UNIMAX 22

Details

Deze Joyetech UNIMAX 22 e-sigaret welke beschikt over een 2200mAh batterij. De meegeleverde coils hebben een weerstand van 0,5Ohm. De Joyetech UNIMAX 22 beschikt over een tankje welke via de bovenkant met e-liquid gevuld kan worden.

UNIMAX 22 Clearomizer

De UNIMAX 22 clearomizer heeft een inhoud van 2ml en beschikt over een Pyrex glass tankje. De clearomizer kan via de bovenkant worden gevuld, door de ring onder de driptip los te schroeven. Daarbij beschikt de UNIXMAX 22 clearomizer over een Airflow Control. Hiermee kunt u de hoeveelheid lucht die u inhaleert instellen.

Coil Unit

De coil unit van een elektrische sigaret moet zo nu en dan vervangen worden. Als u na een aantal weken merkt dat de smaak van uw e-liquid verandert of branderig gaat smaken, is uw coil unit versleten en moet deze vernieuwd worden. Dit doet u door de UNIMAX 22 clearomizer los te maken van de batterij. Als u dit gedaan heeft, schroeft u de base los van het mondstuk. Nu kunt u de coil eraf schroeven en een nieuwe plaatsen. Zet het geheel vervolgens weer in elkaar, en uw elektrische sigaret is weer klaar voor gebruik.

De UNIMAX 22 clearomizer maakt gebruik van een BFL coil unit. De meegeleverde BFL coil units hebben een gloeidraad van kanthal, met een weerstand van 0,5Ω.

UNIMAX 22 Batterij

De Joyetech UNIMAX 22 batterij beschikt over een capaciteit van 2200mAh en kan worden opgeladen middels de meegeleverde micro USB oplaadkabel. Aan de zijkant van de batterij zit een micro usb poort. Tijdens het opladen kan de Joyetech UNIMAX 22 worden gebruikt. Voor laden via het stopcontact is een AC adapter nodig. Deze wordt niet meegeleverd. De Joyetech UNIMAX 22 batterij beschikt over een 510 aansluiting, wat deze batterij geschikt maakt voor meerdere type clearomizers. De batterij is afgewerkt met een leerachtige sticker die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Hiervan worden er 2 meegeleverd.

Rondom de vuurknop zit een lampje, dit lampje geeft middels het knipperen aan hoe vol de batterij is en wanneer u deze dient op te laden.

De batterijknop is uitgerust met een beveiliging die er voor zorgt dat de batterij niet aan kan gaan wanneer deze in bijvoorbeeld een tas wordt opgeborgen. Door vijf keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken, zal het LEDje gaan knipperen om aan te geven dat de batterij is in- of uitgeschakeld. In de verpakking is de batterij vaak vergrendeld. Om deze in gebruik te nemen dient u dus eerst vijf keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken alvorens u deze kunt gebruiken.

De UNIMAX 22 heeft twee batterijstanden, namelijk Direct Output en Constant Voltage. Bij direct output wordt het maximale vermogen door de batterij afgegeven. In de Constant Voltage modus is het vermogen dat de batterij afgeeft altijd hetzelfde, ongeacht de resterende batterijcapaciteit. U kunt op de volgende manier schakelen tussen deze twee modi:

Houd de vuurknop, als het apparaat is uitgeschakeld, lang ingedrukt om te schakelen tussen de twee modi. In de Direct Output modus is het lampje rondom de vuurknop wit. In de Constant Voltage modus zal het lampje oranje branden.

Beveiliging

De Joyetech UNIMAX 22 is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de Joyetech UNIMAX 22 per ongeluk in uw broekzak aangaat kunt u deze op slot zetten door vijf keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. Ook is de UNIMAX 22 batterij beschermd tegen oververhitting. Wanneer de vuurknop langer dan 10 seconden ingedrukt is, zal de Joyetech UNIMAX 22 afslaan. Mocht er een kortsluiting in de clearomizer ontstaan, dan verschijnt in het display "Atomizer Short".

    • Tip: Wanneer een coil voor het eerst in de Joyetech UNIMAX 22 gebruikt wordt, is het raadzaam om een paar druppels e-liquid op het katoen te druppelen. Hierdoor is de kans op zogenoemde dry burns(een verbrande smaak) kleiner.

Inhoud van de set

AantalItem
1x UNIMAX 22 Batterij
1x UNIMAX 22 Clearomizer
2x BFL Kth 0,5Ω DL. Head
1x Reserve tankglaasje
2x Reserve rubberen O-ringen
2x Extra stickers
1x Micro USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Joyetech UNIMAX 22 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 2200mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 139,5mm
Diameter 22mm
Gewicht 126g
Aansluiting 510
Kleuren Zwart, Bruin, Blauw, Roze

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Joyetech UNIMAX 22.

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 3 reviews
Review by Kim on 02-11-2017
Perfect
Waardering
Ik vape al dik 3.5 jaar. Altijd de kanger evod gebruikt. Klein sigaretje in verhouding met de unimax. Ik had hier niet meer genoeg aan qua rook. De unimax geeft super veel damp, smaak vind ik iets minder, batterij gaat lang mee (en ik damp echt VEEL). Ben heel erg blij met de unimax en raad m zeker aan als je wilt gaan subohmen zonder een modbox met ingewikkelde instellingen. Deze is perfect voor mij!
Review by Mark on 06-06-2017
Lekker dampen...
Waardering
Ff wennen (jaren zware Van Melle gerookt), tankje voor 40-80 % vol houden, nauwkeurig en schoon bijvullen maar dan kan je ook lekker dampen...
Review by Rob on 15-05-2017
Goed
Waardering
Deze joytech unimax22 dampt heerlijk en voldoet aan alle eisen en makkelijk te bedienen zonder geknoei

Schrijf een review over de Joyetech UNIMAX 22

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering