Joyetech UNIMAX 22

Joyetech UNIMAX 22

Krachtige en eenvoudig te gebruiken 2200mAh e-sigaret met sub-ohm coils en leerachtige look.
€ 34,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

Deze Joyetech UNIMAX 22 e-sigaret welke beschikt over een 2200mAh batterij. De meegeleverde coils hebben een weerstand van 0,5Ohm. De Joyetech UNIMAX 22 beschikt over een tankje welke via de bovenkant met e-liquid gevuld kan worden.

UNIMAX 22 Clearomizer

De UNIMAX 22 clearomizer heeft een inhoud van 2ml en beschikt over een Pyrex glass tankje. De clearomizer kan via de bovenkant worden gevuld, door de ring onder de driptip los te schroeven. Daarbij beschikt de UNIXMAX 22 clearomizer over een Airflow Control. Hiermee kunt u de hoeveelheid lucht die u inhaleert instellen.

Coil Unit

De coil unit van een elektrische sigaret moet zo nu en dan vervangen worden. Als u na een aantal weken merkt dat de smaak van uw e-liquid verandert of branderig gaat smaken, is uw coil unit versleten en moet deze vernieuwd worden. Dit doet u door de UNIMAX 22 clearomizer los te maken van de batterij. Als u dit gedaan heeft, schroeft u de base los van het mondstuk. Nu kunt u de coil eraf schroeven en een nieuwe plaatsen. Zet het geheel vervolgens weer in elkaar, en uw elektrische sigaret is weer klaar voor gebruik.

De UNIMAX 22 clearomizer maakt gebruik van een BFL coil unit. De meegeleverde BFL coil units hebben een gloeidraad van kanthal, met een weerstand van 0,5Ω.

UNIMAX 22 Batterij

De Joyetech UNIMAX 22 batterij beschikt over een capaciteit van 2200mAh en kan worden opgeladen middels de meegeleverde micro USB oplaadkabel. Aan de zijkant van de batterij zit een micro usb poort. Tijdens het opladen kan de Joyetech UNIMAX 22 worden gebruikt. Voor laden via het stopcontact is een AC adapter nodig. Deze wordt niet meegeleverd. De Joyetech UNIMAX 22 batterij beschikt over een 510 aansluiting, wat deze batterij geschikt maakt voor meerdere type clearomizers. De batterij is afgewerkt met een leerachtige sticker die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Hiervan worden er 2 meegeleverd.

Rondom de vuurknop zit een lampje, dit lampje geeft middels het knipperen aan hoe vol de batterij is en wanneer u deze dient op te laden.

De batterijknop is uitgerust met een beveiliging die er voor zorgt dat de batterij niet aan kan gaan wanneer deze in bijvoorbeeld een tas wordt opgeborgen. Door vijf keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken, zal het LEDje gaan knipperen om aan te geven dat de batterij is in- of uitgeschakeld. In de verpakking is de batterij vaak vergrendeld. Om deze in gebruik te nemen dient u dus eerst vijf keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken alvorens u deze kunt gebruiken.

De UNIMAX 22 heeft twee batterijstanden, namelijk Direct Output en Constant Voltage. Bij direct output wordt het maximale vermogen door de batterij afgegeven. In de Constant Voltage modus is het vermogen dat de batterij afgeeft altijd hetzelfde, ongeacht de resterende batterijcapaciteit. U kunt op de volgende manier schakelen tussen deze twee modi:

Houd de vuurknop, als het apparaat is uitgeschakeld, lang ingedrukt om te schakelen tussen de twee modi. In de Direct Output modus is het lampje rondom de vuurknop wit. In de Constant Voltage modus zal het lampje oranje branden.

Beveiliging

De Joyetech UNIMAX 22 is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de Joyetech UNIMAX 22 per ongeluk in uw broekzak aangaat kunt u deze op slot zetten door vijf keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. Ook is de UNIMAX 22 batterij beschermd tegen oververhitting. Wanneer de vuurknop langer dan 10 seconden ingedrukt is, zal de Joyetech UNIMAX 22 afslaan. Mocht er een kortsluiting in de clearomizer ontstaan, dan verschijnt in het display "Atomizer Short".

    • Tip: Wanneer een coil voor het eerst in de Joyetech UNIMAX 22 gebruikt wordt, is het raadzaam om een paar druppels e-liquid op het katoen te druppelen. Hierdoor is de kans op zogenoemde dry burns(een verbrande smaak) kleiner.

Inhoud van de set

AantalItem
1x UNIMAX 22 Batterij
1x UNIMAX 22 Clearomizer
2x BFL Kth 0,5Ω DL. Head
1x Reserve tankglaasje
2x Reserve rubberen O-ringen
2x Extra stickers
1x Micro USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Joyetech UNIMAX 22 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 2200mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 139,5mm
Diameter 22mm
Gewicht 126g
Aansluiting 510
Kleuren Zwart, Bruin, Blauw, Roze

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Joyetech UNIMAX 22.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee