Joyetech Exceed X Kit

Joyetech Exceed X Kit

Elektrische sigaret met 1000mAh instelbare batterij met drie power modes. Inclusief 1,8ml clearomizer.
€ 39,95
Beschrijving

Details

De Joyetech Exceed X is een elektrische sigaret die werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 1000mAh De Joyetech Exceed X wordt geleverd met de Exceed X Atomizer, welke een inhoud van 1,8ml heeft. De batterij is instelbaar en beschikt over drie power modes.

Joyetech Exceed X

De Joyetech Exceed X werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 1000mAh. Aan de hand van het LED lampje dat zich aan de onderkant van de Exceed X bevindt, kunt u de resterende batterijcapaciteit aflezen. Brandt het lampje groen? Dan is de batterij voor 100% tot 60% vol. Brandt het lampje blauw, dan is de batterij voor 59% tot 30% vol. Wanneer het lampje rood brandt, is de batterij bijna leeg en dient deze opgeladen te worden. Het opladen van de Joyetech Exceed X doet u middels het meegeleverde USB-C oplaadkabeltje.

    • Let op: Een AC adapter voor in het stopcontact is niet meegeleverd, maar kunt u hier aanschaffen.

Power mode

De Joyetech Exceed X beschikt over een functionaliteit waarbij u de mogelijkheid hebt om de spanning van de batterij in te stellen. De batterij is instelbaar in drie verschillende modi, namelijk High (H), Medium (M) en Low (L). Het LED lampje geeft de huidige instelling aan. U kunt schakelen tussen de verschillende modi door, wanneer de batterij is ingeschakeld, drie keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken.

Joyetech Exceed X Atomizer

De Joyetech Exceed X Atomizer heeft een inhoud van 1,8ml en werkt op coils uit de EX serie. Aan de onderkant bevindt zich een draairing, waarmee u de luchttoevoer in kunt stellen. De tank beschikt over een kinderslot. Om de tank te vullen met e-liquid, dient u tegelijkertijd te drukken en te draaien om de top cap van de tank af te draaien. U kunt de tank via de langwerpige gaten vullen. De coil unit kunt u verwisselen door de atomizer base los te draaien van de tank. Wanneer u dat gedaan hebt, kunt u de coil van de atomizer base draaien en een nieuwe plaatsen.

    • Let op: Bij de Joyetech Exceed X worden twee coils geleverd, namelijk de EX 1,2Ω coil head en de EX-M 0,4Ω coil head.

Beveiliging

De Joyetech Exceed X is voorzien van verschillende beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de Exceed X per ongeluk in uw broekzak aangaat kunt u deze op slot zetten door vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Door opnieuw vijf keer op de batterijknop te drukken wordt de Joyetech weer ontgrendeld. De Joyetech heeft tevens een beveiliging tegen kortsluiting. Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen, wordt de Joyetech automatisch uitgeschakeld als de spanning van de accu te laag is.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech Exceed X Batterij
1x Joyetech Exceed X Atomizer
1x Joyetech EX 1,2Ohm Coil
1x Joyetech EX-M 0,4Ohm Coil
1x Extra glass tube
1x Reserve onderdelen
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Joyetech Exceed X Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1000mAh
Power Mode Constant Power Output (3 levels)
Afmeting 117,2mm (h) x 23,4mm (d) x 24,4mm (b)
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee