Joyetech Exceed Box Kit

Joyetech Exceed Box Kit

Starterkit met een 3000mAh Box MOD en een 2ml topfill clearomizer.
€ 49,95
Beschrijving

Details

De Joyetech Exceed Box heeft een klein display aan de bovenkant. Hierop is te zien hoevol de batterij nog is wanneer u aan het dampen bent. De batterij van de Joyetech Exceed Box heeft een capaciteit van 3000mAh. De set wordt geleverd inclusief clearomizer, twee coils en accessoires.

Joyetech Exceed Box MOD

De Exceed Box MOD heeft een vuurknop aan de zijkant en een micro USB aansluiting aan de andere kant. Door de batterij van 3000mAh kunt u hier voor een langere tijd mee dampen voordat deze opgeladen dient te worden. Het display aan de bovenkant geeft aan hoeveel capaciteit de batterij nog bevat. De Exceed Box MOD is in twee standen te gebruiken, namelijk Constant Voltage en Direct Output. Aan de bovekant bevindt zich een lampje om de hele MOD heen, middels het klikken op de vuurknop krijgt u via dit lampje te zien in welke stand u dampt.

Constant Voltage en Direct Output

De batterij van de Exceed D19 is te gebruiken in twee verschillende standen, namelijk Direct Output (wit licht) en Constant Voltage (oranje licht). Direct Output betekent dat de batterij altijd de maximale spanning geeft. Naarmate uw batterij verder leeg gaat, neemt ook de spanning af. Bij Constant Voltage geeft uw batterij, ongeacht de resterende capaciteit, altijd dezelfde spanning af. De batterij gaat in deze stand wat langer mee.

Joyetech Exceed D22C Clearomizer

De Joyetech Exceed Box Kit wordt geleverd inclusief een Joyetech D22C Clearomizer. De clearomizer is het tankje waar de e-liquid in gaat en waarin de coil unit (verdamper) zit. Er worden twee coil units meegeleverd bij de Joyetech Exceed Box Kit. Aan de onderkant bevindt zich een draairing waarmee de hoeveelheid lucht die de clearomizer doorlaat kan worden aangepast. De hoeveelheid doorgelaten lucht bepaalt hoe licht- of zwaar de hijs is die u neemt. De Joyetech Exceed D22C clearomizer heeft een vloeistof capaciteit van 2ml en is eenvoudig, met een kindveilige sluiting, via de bovenkant te vullen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech Exceed Box MOD
1x Joyetech D22C Clearomizer
1x 0,5Ω Joyetech EX Coil
1x 1,2Ω Joyetech EX Coil
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Setje rubberen O-ringetjes
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Joyetech Exceed Box Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 3000mAh
Tankinhoud 2ml
Afmeting (inclusief clearomizer) 41mm (b) x 15mm (d) x 115mm (h)
Gewicht 245g
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee