Joyetech eGo ONE TFTA

Joyetech eGo ONE TFTA

Top-Filling & Top-Airflow e-sigaret met sub-ohm coils en 2300mAh batterij. Beschikt over meerdere standen.
€ 32,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Joyetech eGo ONE TFTA (Top-Filling & Top-Airflow) is een sub-ohm starterset en heeft een batterijcapaciteit van 2300mAh. De eGo ONE TFTA komt uit de serie van de eGo ONE V2 en de eGo ONE CT en is te vullen via de bovenkant. Ook beschikt de TFTA over een Top-Airflow beschikt en kan hij gebruikt kan worden in meerdere standen.

eGo ONE TFTA Standen

Met deze Joyetech eGo ONE TFTA kan in de Direct Output en Constant Voltage Output worden gedampt. In de Direct Output stand wordt de maximale spanning die de batterij bevat afgegeven. Dit zal bij een volledig opgeladen batterij 3,8 volt zijn. In de Constant Voltage Output stand levert de eGo ONE TFTA een constante spanning af van 3,6 volt totdat de batterij leeg is. Het schakelen tussen deze twee standen kunt u doen door de vuurknop lang ingedrukt te houden wanneer de e-sigaret uitstaat. Knippert het lampje wit, dan staat hij in de Direct Output stand. Knippert het lampje oranje, dan staat hij in de Constant Voltage stand.

ProCL Atomizer Heads

Bij deze starter set worden twee ProCL Atomizer Heads (sub ohm) geleverd met een weerstand van 0,6Ω. De gloeispiraaltjes van deze atomizer heads zijn gemaakt van roestvrijstaal (SS).

De batterij

U kunt de ingebouwde 2300mAh batterij opladen met de meegeleverde micro USB kabel. Om altijd te weten hoeveel capaciteit uw batterij nog bevat geeft het lampje door te knipperen aan hoe vol deze nog is.

De batterij van de Joyetech eGo ONE TFTA beschikt over meerdere beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Zo is de eGo ONE TFTA beveiligd tegen overbelasting, te hoge spanning en overladen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo ONE TFTA Batterij
2x 0,6Ω Joyetech ProCL Atomizer Heads
1x Joyetech USB kabel
1x Reserve onderdelen
1x Handleiding
1x E-liquid*


* De Joyetech eGo ONE TFTA wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 2300mAh
Tankinhoud 2ml
Diameter 22mm
Lengte 120,5mm
Gewicht 117g
Aansluiting Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee