Joyetech eGo-CC

Joyetech eGo-CC

De Joyetech eGo Changeable Clearomizer is de Clearomizer versie van de befaamde eGo-C.
€ 44,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Joyetech eGo Changeable Clearomizer is de Clearomizer versie van de eGo-C. In plaats verwisselbare e-Liquid tankjes maakt de eGo-CC gebruik van een Clearomizer met een grotere e-Liquid capaciteit. De Joyetech eGo-CC is goedkoper dan de Joyetech eGo-C, echter bevat de eGo-CC set maar één volledige elektrische sigaret, de eGo-C bevat twee volledige sigaretten.

De clearomizer

Een clearomizer is een e-Liquid tankje met daar binnenin de verdamper (atomizer). Als het knopje op de batterij wordt ingedrukt verwarmt een gloeidraadje in de atomizer de e-Liquid waardoor deze verdampt en er "rook" ontstaat. De atomizer van een elektrische sigaret moet af en toe worden vervangen. De eGo-CC wordt geleverd met twee atomizers. Deze zijn gelijk aan de atomizers van de Joyetech eGo-C en Joyetech eRoll.

De batterij

De Joyetech eGo-CC wordt geleverd met één 650mAh batterij. De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet in uw broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen druk u 5x snel achter elkaar op het knopje. Heeft het lampje een witte kleur dan is de batterij meer dan 50% vol. Is het lampje lichtblauw dan is de batterij 10% tot 50% vol. Brand het lampje donker blauw dan is de batterij bijna leeg. Knippert het lampje dan is de batterij helemaal leeg en dient deze opgeladen te worden. Het opladen duurt met de meegeleverde lader 3 tot 4 uur.

De Upgrade Batterij

De Joyetech eGo-CC wordt geleverd met een speciale Upgrade Batterij. Normaal gesproken levert de batterij altijd een voltage van 3.3Volt. Door het knopje 10 seconden vast te houden als de batterij in de uit stand staat dan schakelt de batterij naar Variable Voltage Output. In deze stand levert de batterij de maximaal mogelijke spanning om zoveel mogelijk damp te genereren.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo-C Upgrade Batterij
1x Joyetech eGo-CC Clearomizer
2x  C1 Atomizer (verdamper)
1x Joyetech eGo-CC Drip Tip Metaal
1x Joyetech eGo-CC Drip Tip Kunststof
1x Joyetech eGo USB Lader
1x Joyetech eGo USB Lader
1x Geschenkverpakking
1x Handleiding
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Joyetech
Aansluiting(en) 510/eGo
Capaciteit batterij 650mAh
Diameter 14mm
Lengte 143mm
Gewicht 61,25gr


*) Alle starter sets worden geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee