Joyetech eGo-C

Joyetech eGo-C

Volledig demonteerbare elektrische sigaret van hoge kwaliteit die zeer voordelig is in gebruik.

Normale prijs: € 79,95

Special Price € 54,95

    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Joyetech eGo-C elektrische sigaret is volledig demonteerbaar. Alle onderdelen zijn los bij ons verkrijgbaar. Hierdoor is de Joyetech eGo-C één van de meest voordelige elektrische sigaretten in het dagelijks gebruik.

De verdamper

De atomizer (verdamper) van een elektrische sigaret moet af en toe worden vervangen. Om dit zo voordelig mogelijk te maken is de verdamper van de eGo-C volledig demontabel. Het geheel bestaat uit drie onderdelen. De basis, de cover en de atomizer. Op deze wijze kunt u alleen de atomizer vervangen, dit in tegenstelling tot het oudere model, de eGo-T, waarbij alles moet worden vervangen.

De batterij

De Joyetech eGo-C wordt geleverd met twee 650mAh batterijen zodat u lekker verder kunt dampen als één van de batterijen leeg is en wordt opgeladen. De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet in uw broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen druk u 5x snel achter elkaar op het knopje. Heeft het lampje een witte kleur dan is de batterij meer dan 50% vol. Is het lampje lichtblauw dan is de batterij 10% tot 50% vol. Brand het lampje donker blauw dan is de batterij bijna leeg. Knippert het lampje dan is de batterij helemaal leeg en dient deze opgeladen te worden. Het opladen duurt met de meegeleverde lader 3 tot 4 uur.

De Upgrade Batterij

Vanaf nu leveren we de Joyetech eGo-C met de speciale Upgrade Batterij. Normaal gesproken levert de batterij altijd een voltage van 3.3Volt. Door de knop 10 seconden vast te houden schakelt de batterij naar Variable Voltage Output. In deze stand levert de batterij de maximaal mogelijke spanning om zoveel mogelijk damp te genereren.

Inhoud van de set

AantalItem
2x Joyetech eGo-C Upgrade Batterij
5x  C1 Atomizer (verdamper)
5x Joyetech eGo Tank Cartridge
2x Atomizer Basis
2x Atomizer Cover
2x eGo-C Siliconen Tank Kapje
2x eGo-C Siliconen Tank Dopje
1x Joyetech eGo USB Lader
1x Joyetech AC Adapter
1x Joyetech Pouch
1x Geschenkverpakking
1x Handleiding
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Joyetech
Aansluiting(en) 510/eGo
Capaciteit batterij 650mAh
Diameter 14mm
Lengte 140mm
Gewicht 38,2gr


*) Alle starter sets worden geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee