Joyetech eGo AIO ProBox

Joyetech eGo AIO ProBox

De ProBox beschikt over een 2100mAh batterij en is instelbaar in twee standen. Inclusief twee sub-ohm coils.
€ 35,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

Joyetech eGo AIO ProBox

De Joyetech eGo AIO ProBox is de uitgebreide uitvoering van de Joyetech eGo AIO Box. De eGo AIO ProBox heeft verschillende standen waarin gedampt kan worden, namelijk Direct Output en Constant Voltage. Daarnaast beschikt de Joyetech ProBox over een batterij met een capaciteit van 2100mAh en Airflow Control. De tank is geïntegreerd en heeft een inhoud van 2ml. Het bijvullen met e-liquid gaat via de bovenkant.

Door het glaasje aan de zijkant kunt u zien hoeveel e-liquid er in het tankje zit. Door ditzelfde glaasje kunt u tijdens het dampen in de gaten houden hoeveel e-liquid de tank nog bevat, en wanneer u deze dient bij te vullen. In het tankje zit een LED lampje die u in zeven verschillende kleuren in kunt stellen. Na het indrukken van de batterijknop, zal het tankje oplichten.

Sub Ohm Atomizer Head

De Joyetech eGo AIO ProBox beschikt over een BF atomizer head 0,6Ω (sub ohm). De atomizer head van de Joyetech eGo AIO ProBox is via de bovenkant te vervangen. Dit kunt u op dezelfde manier doen als hoe u het tankje bijvult, alleen draait u in dit geval de atomizer head los van de atomizer base. Een atomizer head is het verwarmingselementje die de e-liquid omzet in damp. Dit onderdeel dient gemiddeld na één tot drie weken vervangen te worden. Zodra u merkt dat de eGo AIO ProBox de e-liquid niet meer zo goed verdampt of als de smaak erg verandert, is het tijd om de atomizer head te vervangen voor een nieuwe.

    • Let op: De Joyetech eGo AIO Probox wordt geleverd met de BF Atomizer 0,6Ω SS316. Deze atomizer heeft een lage weerstand en geeft erg veel damp, wat voor beginnende dampers te heftig kan zijn. Atomizers met een hogere weerstand zijn los verkrijgbaar.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo AIO ProBox
2x Joyetech BF Atomizer Head 0,6Ω SS316
2x Joyetech eGo AIO Drip Tip
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Joyetech eGo AIO ProBox wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 2100mAh
Tankinhoud 2ml
Afmetingen 43mm (l) x 23mm (b) x 101mm (h)
Gewicht 113,5g
Aansluiting(en) Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee