Joyetech eGo AIO ProBox

Joyetech eGo AIO ProBox

Uitgebreide versie van de AIO Box met twee standen en een 2100mAh batterij.
€ 35,95

* Vereiste velden

Joyetech eGo AIO ProBox

Details

Joyetech eGo AIO ProBox

De Joyetech eGo AIO ProBox is de uitgebreide uitvoering van de Joyetech eGo AIO Box. De eGo AIO ProBox heeft verschillende standen waarin gedampt kan worden, namelijk Direct Output en Constant Voltage. Daarnaast beschikt de Joyetech ProBox over een batterij met een capaciteit van 2100mAh en Airflow Control. De tank is geïntegreerd en heeft een inhoud van 2ml. Het bijvullen met e-liquid gaat via de bovenkant.

Door het glaasje aan de zijkant kunt u zien hoeveel e-liquid er in het tankje zit. Door ditzelfde glaasje kunt u tijdens het dampen in de gaten houden hoeveel e-liquid de tank nog bevat, en wanneer u deze dient bij te vullen. In het tankje zit een LED lampje die u in zeven verschillende kleuren in kunt stellen. Na het indrukken van de batterijknop, zal het tankje oplichten.

Sub Ohm Atomizer Head

De Joyetech eGo AIO ProBox beschikt over een BF atomizer head 0,6Ω (sub ohm). De atomizer head van de Joyetech eGo AIO ProBox is via de bovenkant te vervangen. Dit kunt u op dezelfde manier doen als hoe u het tankje bijvult, alleen draait u in dit geval de atomizer head los van de atomizer base. Een atomizer head is het verwarmingselementje die de e-liquid omzet in damp. Dit onderdeel dient gemiddeld na één tot drie weken vervangen te worden. Zodra u merkt dat de eGo AIO ProBox de e-liquid niet meer zo goed verdampt of als de smaak erg verandert, is het tijd om de atomizer head te vervangen voor een nieuwe.

    • Tip: De AIO ProBox wordt geleverd met de BF Atomizer 0,6Ω SS316. Deze geeft erg veel damp. Dit kan voor beginnende dampers té heftig zijn. Wij raden in dat geval aan om bij de Aanbevolen Optieste kiezen voor de BF Atomizer 1,5Ω Clapton.

Bekijk vergelijkbare e-sigaretten voor de Joyetech eGo AIO ProBox.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo AIO ProBox
2x Joyetech BF Atomizer Head 0,6Ω SS316
2x Joyetech eGo AIO Drip Tip
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 2100mAh
Tankinhoud 2ml
Afmetingen 43mm (l) x 23mm (b) x 101mm (h)
Gewicht 113,5g
Aansluiting(en) Micro USB


*) Deze Joyetech eGo AIO ProBox wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid met een smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Beoordelen
Totaal score 4.5 van 5 na 8 reviews
Review by Dick on 20-12-2017
Joyetech eGo AIO ProBox vs Justfog Compact Kit Q14
Waardering
Ik heb deze ProBox als opvolger van de Justfog Compact Kit Q14 genomen. En had toch heel wat meer rookgordijn verwacht van de meegeleverde BF Atomizer 0,6Ω SS316 (subohm!).. Ik vind hem ongeveer hetzelfde damp resultaat geven als de Q14 met 1,2Ω.
En inderdaad eerst droog de atomizer erop zetten en echt rete strak aandraaien! (wel een paar drupjes op het katoen zoals beschreven) het geheel in elkaar schroeven en dan pas bijvullen door het dopje er af te draaien anders heb je een lekbak. De 2100mAh (42mm breed x 23mm dik) batterij vertaalt zich ook uiteraard ook naar een fors dikkere batterij als de 900mAh compactkit (34mm breed x17mm dik) In totaal hoogte (gemonteerd) is de probox ook ongeveer 5mm hoger.
Review by Ivan on 29-11-2017
Zeker waard
Waardering
Voorheen alleen ervaring gehad met "staaf" vaporizers.
Dat was een hoop ellende kwa lekken en regelmatig coils vervangen.
1 tip (kwam bij mij iig niet meteen op en staat nergens in het boekje) : draai het volledige kopje open, monteer de atomizer goed vast. Sluit het en open daarna alleen de bovenste gedeelte. Hier vul je het zoals aangegeven. Sluiten en roken maar! Totdat de atomizer erdoorheen zit, maak je alleen het bovenste deel open voor het bijvullen. Anders zal je (zoals bij mij dus XD) last krijgen van lekken.
Dus naast dat; top ding en na een week vind ik dit stiekem fijner dan roken!
Review by T on 12-10-2017
Top
Waardering
Goede E-sigaret voor de beginner. Ik raad u wel aan om een 1.5 Ohm coil the gebruiken. Een 0.6 geeft teveel damp voor een beginner
Review by Mike on 28-09-2017
Beste Aankoop ooit
Waardering
ik heb hem sinds gisteren in ontvangst kunnen nemen en ben er zeer te spreken over met name de kwaliteit van het product
Review by Oomkobus on 23-09-2017
Mijn eerste e-sigaret
Waardering
Ik wilde niet zo'n simpel pennetje maar durfde ook geen vermogen uit te geven aan een mod, denk dat dit een goede middenweg is, van vrienden heb ik een paar simpele sigaretten kunnen proberen en daar moet je behoorlijk aan lopen lurken om er wat smaak en keelgevoel uit te krijgen.
Hoe het met hun accu's zit weet ik niet maar ik heb deze nu een week en de accu heb ik nog niet hoeven laden, airflow instelling is zeker Nice, als je die helemaal dichtzetten komt de ervaring echt dicht in de buurt van een strakgedraaid shaggie, helemaal open kun je direct je longen volhijsen.

Daarnaast is het ook gewoon een cool ding om te zien en mee gezien te worden en kun je, na wat oefening ook fatsoenlijke wolken blazen.
Ik ga hier eerst een paar maanden mee dampen en dan verder kijken voor een rda, dat lijkt me wel wat.

Succes met jullie aankoop en zeker succes met stoppen.
Review by JD on 06-09-2017
Klasse stomer
Waardering
Na bijna een jaar een Justfog pen te hebben gebruikt, een Ego AIO ProBox gekocht. Aanrader! Ben er echt weg van! Forse accu en geen omkijken naar. Smaak is meer dan goed.
Na 3 maanden lade hij opeens slecht op. Ik ging terug en kreeg, na een dagje testen daar, een nieuwe zonder enig gezeur. Klasse service! Kimberly: hartelijk dank!
Review by Harrie on 01-08-2017
Joyetech eGo AIO ProBox
Waardering
Een zeer goede e-sigaret,produceert veel damp ik ben hier heel blij mee.Ik had een justflog 1453 ook een goede e-sigaret,en ik wilde wel eens wat anders roken vandaar ik op deze joyetech ego aio probox ben gekomen.
Voor een beginnende damper raad ik eerst aan een e-Liquid van 3 mg nicotine en een Atomizer van 1,5Ω Clapton omdat anders de damp te sterk wordt, en het advies van ROOKWINKEL op de volgen,
zoals het beschreven staat bij de aanbevolen opties van de Joyetech eGo AIO ProBox. Ook de airflow control werkt zeer goed,wordt de damp te sterk,dan kun je hem verder opendraaien,maar dat ligt ook aan het soort vloeistof wat erin zit. Kortom deze e-sigaret is een echte TOPPER.
Beste medewerkers van ROOKWINKEL nog heel hartelijk dank voor de goede service,en voor de snelle levering.
Review by Jeffrey vels on 22-07-2017
Werk zeer goed
Waardering
Zeer goede e-sigaret echt een aanrader.
Lekt niet, zeer goede smaak, erg sterk. Niks meer aan toe te voegen. Gewoon een super e-sigaret

Schrijf een review over de Joyetech eGo AIO ProBox

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering