Hexa 1.0 Kit

Hexa 1.0 Kit

Compacte 350mAh e-sigaret met een pod-systeem voor zware rokers.
€ 24,95
Beschrijving

Details

Een compacte en krachtige e-sigaret zonder instellingen die ondanks het kleine formaat kan voldoen aan de behoeftes van zware rokers door een nieuw type e-liquid.

Deze e-sigaret werkt met voorgevulde pods van 2ml die een nieuw type e-liquid bevatten. De e-liquid in deze pods bevatten namelijk het zogenaamde 'Nicotine Salt'. Dit betekent dat de nicotine in deze e-liquid op een andere manier is gewonnen uit tabaksbladeren. Nicotine Salt wordt eerder opgenomen door het lichaam waardoor de behoefte naar nicotine sneller wordt vervuld. Ondanks deze snelle opname is het gevoel in de keel (throathit) zachter dan bij normale e-liquids met een vergelijkbare nicotinesterkte.

Door het gebruik van de pods, is de Hexa makkelijk in gebruik en dienen er naast de pods geen onderdelen te worden vervangen, de zogenaamde Click&Play-methode. De pods zijn niet navulbaar en worden kant-en-klaar meegeleverd.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Hexa
1x Voorgevulde Pod van 2ml (tobacco)
1x Magnetische USB Oplaadkabel
1x Handleiding

Specificaties

Merk Hexa
Batterijcapaciteit 350mAh
Oplaadtijd +/- 60 minuten
Podinhoud 2ml
Puffs per Pod 250 tot 300
Nicotinesterkte 20mg/ml
Afmetingen 104,2mm (l) x 19,1mm (d) 10,5mm (b)
Gewicht 17g

Geschikt voor Nicotine Salts

Door gebruik te maken van e-liquid gebaseerd op nicotine salts kunt u hoge nicotine gehaltes dampen, zonder de heftige throathit die hier normaal mee gepaard gaat en zonder dat u grote MODs met ingewikkelde instelmogelijkheden hoeft te gebruiken. Maar hoe werkt het precies? Wat zijn nicotine salts en wat is het verschil met een normale e-liquid?

Meer over Nicotine Salts

 

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee