Hexa 1.0 Kit

Hexa 1.0 Kit

Compacte 350mAh e-sigaret met een pod-systeem voor zware rokers.
€ 24,95
Beschrijving

Details

Een compacte en krachtige e-sigaret zonder instellingen die ondanks het kleine formaat kan voldoen aan de behoeftes van zware rokers door een nieuw type e-liquid.

Deze e-sigaret werkt met voorgevulde pods van 2ml die een nieuw type e-liquid bevatten. De e-liquid in deze pods bevatten namelijk het zogenaamde 'Nicotine Salt'. Dit betekent dat de nicotine in deze e-liquid op een andere manier is gewonnen uit tabaksbladeren. Nicotine Salt wordt eerder opgenomen door het lichaam waardoor de behoefte naar nicotine sneller wordt vervuld. Ondanks deze snelle opname is het gevoel in de keel (throathit) zachter dan bij normale e-liquids met een vergelijkbare nicotinesterkte.

Door het gebruik van de pods, is de Hexa makkelijk in gebruik en dienen er naast de pods geen onderdelen te worden vervangen, de zogenaamde Click&Play-methode. De pods zijn niet navulbaar en worden kant-en-klaar meegeleverd.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Hexa
1x Voorgevulde Pod van 2ml (tobacco)
1x Magnetische USB Oplaadkabel
1x Handleiding

Specificaties

Merk Hexa
Batterijcapaciteit 350mAh
Oplaadtijd +/- 60 minuten
Podinhoud 2ml
Puffs per Pod 250 tot 300
Nicotinesterkte 20mg/ml
Afmetingen 104,2mm (l) x 19,1mm (d) 10,5mm (b)
Gewicht 17g

Geschikt voor Nicotine Salts

Door gebruik te maken van e-liquid gebaseerd op nicotine salts kunt u hoge nicotine gehaltes dampen, zonder de heftige throathit die hier normaal mee gepaard gaat en zonder dat u grote MODs met ingewikkelde instelmogelijkheden hoeft te gebruiken. Maar hoe werkt het precies? Wat zijn nicotine salts en wat is het verschil met een normale e-liquid?

Meer over Nicotine Salts

 

Beoordelen
Totaal score 4.2 van 5 na 11 reviews
Review by Pete on 22-11-2018
Bestelling Hexa
Waardering
Het zou prettig zijn wanneer de Hexa e-sigaret zelf los te bestellen is. Dus niet alleen de volledige kit. Ook wel handig om bij de specificaties te vermelden dat de levensduur (oplaadcycli 300) is.
Review by Raymond on 10-10-2018
Gebruik goed / prijs te duur
Waardering
Om te beginnen vind ik dat het gebruik super is: damp goed, hees goed, gebruiksgemak goed! Als ik kijk naar de prijs, dan valt hij mij erg tegen. Ik zie me zelf als een matig tot zware roker, ik rook een pakje zware shag op vier dagen en zou ik een pakje sigaretten roken dan doe ik daar 1 tot 1,5 dag mee. Toen ik bij het commentaar van iemand las, dat hij na 3 dagen nog bijna een volle pod had dacht ik; dit ga ik proberen! Geloofde het niet echt maar ja, voor €24,95 kan ik het best proberen. En ik had gelijk, want blijkbaar ben ik een extreem zware roker, want ik deed maar 1 dag met 1 pod. Als ik dan omreken dat ik bijna €4,00 per dag betaal, dan is een pakje zware shag of een in aanschaf duurdere MOD toch een stuk voordeliger. Vandaar maar mijn 2 sterren.
Review by peter on 09-10-2018
fijne damper
Waardering
handig in gebruik alleen is het nicotinegehalte wel erg hoog.
Review by Hein on 19-08-2018
nicotine n smaak
Waardering
graag minder nicotine en andere smaken
Review by Pete on 13-08-2018
Uitstekende E sigaret
Waardering
Prima damp en handig in gebruik! Altijd een reserve batterij op zak gehad maar bij deze Hexa moet je dan eigenlijk weer een complete set aanschaffen.
Review by Aggie on 16-07-2018
Nicotine te hoog
Waardering
Tis een super fijn ding ook qua smaak maar dat er zoveel nicotine in zit is heel jammer, is het niet mogelijk voor degene die heel graag wil stoppen dat jullie verschillende nicotine gehalte gaan maken van 20mg naar 3mg, zodat we het kunnen afbouwen en hopelijk er voor altijd van af kunnen blijven.
Review by Jimmy on 09-07-2018
Super vape toestel
Waardering
Ik was terughoudend tegenover vapen, maar na een vapeshop te zijn binnengewandeld en de Hexa vaper te hebben aangeschaft niet meer gerookt, het kleine formaat, het aangenaam inhaleren, bijna gelijk aan een sigaret waren voor mij de doorslag, echt super ding !!
Review by jeannine on 03-07-2018
nicotinegehalte
Waardering
Superding, maar aub kan het nicotinegehalte niet lichter, ik rook hele lichte sigaretten, hexa is een superding maar veel te sterk voormij, spijtig, ben terug gewoon aan het roken.
Review by Do on 22-06-2018
Te hoog nicotinegehalte
Waardering
Heel praktisch en fijn in gebruik. Elegant toestel . Maar ik vind ook het nicotine gehalte van 20 mg veel te hoog !
Met een lagere dosis zouden inderdaad veel mensen gebaad zijn.
Review by jeannine on 03-06-2018
nicotinegehalte hexa
Waardering
Ik vind dit een ongelofelijk goed product, is vederlicht en het is net of je een sigaret rookt. Eén ding vind ik echter niet zo goed, namelijk het nicotinegehalte van 20 mg, dit is me veel te sterk. Kan dit niet gemaakt worden in lichtere versie, u zou er veel mensen mee helpen, dank je wel !
Review by Dries on 23-05-2018
Fijn apparaat!
Waardering
Ik heb deze week de Hexa kit aangeschaft en heb deze nu 3 dagen in gebruik. De damp die de set afgeeft is gelijkwaardig aan de rook die een sigaret ontwikkeld. Daarnaast inhaleert de Hexa erg prettig, de Hexa geeft meer weerstand dan mijn vorige elektrische sigaret. Ik damp zoals vermeld, al 3 dagen met deze elektrische sigaret. De bijgeleverde Pod tobacco is nog volledig vol en de smaak lijkt op de tobacco vloeistof van Rookwinkel.nl.

Erg tevreden over deze set!

Schrijf een review over de Hexa 1.0 Kit

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering